Yemekten sonra uyumamak için öneriler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Yemekten sonra uyumamak için öneriler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,105 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Yemekten sonra uyumamak için öneriler
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Meleğimmmm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar herkes 3 aya kadar uyur benim uyku m 3 aydan sonra ağırlaştı. Akşam yemeğinden sonra uyumak iyi değil diyor doktorlar hamilelikte. Çok zor direniyorum. Malum havalar da soğuk dışarı da çıkamıyorum. Önerilerinizi alabilir miyim
Akşamları salata ve çorbayla günü bitir yada meyve salatasıyla yatmadanda 1 bardak süt iç uyuşan bile hafif yemiş olursun bebekte aç kalmaz canım bana güven 6 ayimdayim 2 gebeliğim ve ilkinde 9 kg aldım bunda şuana kadar 4 kg aldım yada şekerli yağurt kan şekerin için iyi olur

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Akşamları salata ve çorbayla günü bitir yada meyve salatasıyla yatmadanda 1 bardak süt iç uyuşan bile hafif yemiş olursun bebekte aç kalmaz canım bana güven 6 ayimdayim 2 gebeliğim ve ilkinde 9 kg aldım bunda şuana kadar 4 kg aldım yada şekerli yağurt kan şekerin için iyi olur
O kadar haklısın ki çok ağır yiyoruz eşimle ekmek çok yiyoruz

Meleğimmmm

Kayıtlı Üye
rank
O kadar haklısın ki çok ağır yiyoruz eşimle ekmek çok yiyordoğumda sonrası zor

OnuO kadar haklısın ki çok ağır yiyoruz eşimle ekmek çok yiyoruz
Enazından ekmeksiz bari kaşıkla çünkü bebek değil sen alıyorsun kg ozaman az ve bebeğe yarayacak şeyler tüket sabah kalkınca ve yatmadan süt iç öğünlere yeşillik kat sabah ve akşam öğlen en az bakliyatlari haftada 2 yada 3 gün tüket kızartmaları doğuma kadar kaldır sabah kahfaltını sıkı yapki diğer öğünlerde ekmeksiz ye 🥰👩‍❤️‍👩

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar herkes 3 aya kadar uyur benim uyku m 3 aydan sonra ağırlaştı. Akşam yemeğinden sonra uyumak iyi değil diyor doktorlar hamilelikte. Çok zor direniyorum. Malum havalar da soğuk dışarı da çıkamıyorum. Önerilerinizi alabilir miyim
Bende uyurdum hiç bişey de olmadı yemekten sonraki uyku bide tatlı gelirdi ki sorma bebek doğunca hasretim şimdi 5 dk BİLe olsa uyumaya

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ben de çok direniyorum ama sonunda pes edip uyuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Boşver uyu diyorsun yani canım 😂
Daha erken haftalardasın sürekli dinlenip uyuma bence egzersiz yap akşamları çalışmıyorsanda gündüzleri yürüyüş yap geç kalk belki geç uykun gelir geç kalkmaya rağmen geliyosa erken kalk 😅

...

Moderator
Mod
rank
Bana doktorum midem yanıyor dediğimde yemekten hemen sonra uyuma demişti canım.Uyu gitsin uyuyabiliyorsan.Bebek doğduktan sonra uyku kalmıyor çünkü .Benimki bazen sabah 6 ya kadar uyumuyor.Kahve içiyorum uyumamak için😅

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Daha erken haftalardasın sürekli dinlenip uyuma bence egzersiz yap akşamları çalışmıyorsanda gündüzleri yürüyüş yap geç kalk belki geç uykun gelir geç kalkmaya rağmen geliyosa erken kalk 😅
Canım 1 gibi uyanıyorum yemek yapıp yürüyüş yapıyorum anca hemen zaten eşim işten geliyor. Yemek yiyoruz benim gözler kapanıyor yine 😂

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Canım 1 gibi uyanıyorum yemek yapıp yürüyüş yapıyorum anca hemen zaten eşim işten geliyor. Yemek yiyoruz benim gözler kapanıyor yine 😂
Bilemedim evde olduğundandır çalışmazken gebe değilken bile oluyodu bana ama şimdi hiç öyle yprgunluk uykusuzluk olmadı çalışıyorum bide 8 den 6ya

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar