Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam kızlar kızım 2 haftalık oldu göğüsleri şişti biraz az öncede farkettim süt gibi bisey akmış tek göğsünden perşembe kontrolü vardi kadin cok kötü görünmüyor geçer dedi ama bugunde süt gelince korktum başına gelen var
Selam kızlar kızım 2 haftalık oldu göğüsleri şişti biraz az öncede farkettim süt gibi bisey akmış tek göğsünden perşembe kontrolü vardi kadin cok kötü görünmüyor geçer dedi ama bugunde süt gelince korktum başına gelen var mı
Kesinlikle ovalama sıkma sağma gibi hareketler yapmayin enfeksiyona neden olursunuz. Sizden geçen hormonlar neden oluyor buna müdahale etmeyin kendiliğinden geçer.
Kesinlikle ovalama sıkma sağma gibi hareketler yapmayin enfeksiyona neden olursunuz. Sizden geçen hormonlar neden oluyor buna müdahale etmeyin kendiliğinden geçer.
Selam kızlar kızım 2 haftalık oldu göğüsleri şişti biraz az öncede farkettim süt gibi bisey akmış tek göğsünden perşembe kontrolü vardi kadin cok kötü görünmüyor geçer dedi ama bugunde süt gelince korktum başına gelen var mı