Yeni dogum ettim

• Konbuyu başlatan Ali asaf
  • Toplam 13 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ali asaf tarafından oluşturulan Yeni dogum ettim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,707 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni dogum ettim
Konbuyu başlatan Ali asaf
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busra90
22 gün önce doğum ettim bebek görmeyine gelenler çok zayıf kısa diyor çok canımı sıkıyor 53 santim 3200 kilo dogdu sizinkiler ne kadar di kilosu boyu bu arada erkek bebek
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün cnm bnm bebeğimde 54 santim 3250 gram doğdu sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil çocuk illa ki büyüyecek kilo olacak öyle diyenlere sen kulağını tıka duymamazlıktan gel konuşsun dursunlar kafana takma o senin çocuğun kimse karışamaz Allah'ın verdiği bişey kimsenin oyle demeye hakkı yok sıkıntı yapma cnm sen sütünü de etkilemesin

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
22 gün önce doğum ettim bebek görmeyine gelenler çok zayıf kısa diyor çok canımı sıkıyor 53 santim 3200 kilo dogdu sizinkiler ne kadar di kilosu boyu bu arada erkek bebek
Sağlıklı olsunda canım, ne yani söyleyince mutlu mu oldun öyle şimdi yeni doğum yapmış birisine öyle söylenir mi Allah hidayet versin 😮 gayet iyi canım maşaallah doğduktan sonra toparliyorlar canini hic sikma 🌺

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm nesi zayıf masalah kilosu güzel ☺️ sen şuan kilo boya takılma eli ayağı düzgün olsu ln zamanla boyda atar kiloda alır daha da güzelleşir.. ilk doğan bebekelrin çoğu sıska ve çirkin bir şey olur

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Bende 15 gün oldu doğum yapalı 34 haftalık doğdu 1500 kilo kimse birsey demedi diyemezde kimsenin hakkı yok böyle birsey demeye sen kimseye bakma sağlıklıyım bebegin kilo her şekilde alır

Asli06

Kayıtlı Üye
rank
Kilosu iyi canım benimkiler 2800 doğdu hemen toparladılar. Zayıf bebek daha hızlı kilo alıyor.

3prenses_1prens_annesi

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün cnm bnm bebeğimde 54 santim 3250 gram doğdu sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil çocuk illa ki büyüyecek kilo olacak öyle diyenlere sen kulağını tıka duymamazlıktan gel konuşsun dursunlar kafana takma o senin çocuğun kimse karışamaz Allah'ın verdiği bişey kimsenin oyle demeye hakkı yok sıkıntı yapma cnm sen sütünü de etkilemesin
Cok teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.