Yeni dogum yapanlar bebisler hepmi ayni?:/

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynebb tarafından oluşturulan Yeni dogum yapanlar bebisler hepmi ayni?:\/ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,522 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni dogum yapanlar bebisler hepmi ayni?:\/
Konbuyu başlatan Zeynebb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
25 günlük bebeğim çok gazlı uyku uyumuyo emerken bile sancı giriyo emmeyi birakiyo bir sürü ilaç kullaniyorum faydasiz sizin böyle sorununuz oldumu. Ilk çocuğum napicagimi şaşırdım. Tecrubeli annelerden yardım bekliyorum
İlk 3 ay biraz sancılı gazlı geçiyor canim ben ilk kızım öyleydi kolik bebekti sabaha kadar ağlar dururdu 3. Ayın sonunda bitti çok şükür benim 2. Kızımda 23 günlük gazı olduğu zaman kimyon yapıyorum hemen yada minicik zeytin yağı veriyorum birde geceleri kundak yapıp öyle uyutuyorum Allah yardımcın olsun ilk zamanlar çok zor oluyor gerçekten

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
25 günlük bebeğim çok gazlı uyku uyumuyo emerken bile sancı giriyo emmeyi birakiyo bir sürü ilaç kullaniyorum faydasiz sizin böyle sorununuz oldumu. Ilk çocuğum napicagimi şaşırdım. Tecrubeli annelerden yardım bekliyorum
Kelin ilacı olsa durumundayım canım 3 dogum kızım 1 .oğlundan farksızdı kolaylık diliyorum 5 ay öyle devam ediyorlar

Rukiye taş

Kayıtlı Üye
rank
Canım bizde 3. Ayimiza girdik gaz sorunu fazlasıyla yaşadık ama şuan çok çok azaldı her yemekten sonra mutlaka maden suyu iç yemeklerinde kimyon kullan yada kimyon demleyip iç baya etkisi oluyor tabi bunların yanında bebeğine masaj yap karnına ve ayaklarının altına lavanta yağı sürüp karnına bir bez ayaklarına da çorap giydir bunların ben fazlasıyla etkisini gördüm umarım sende de etki eder

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar