Valla ne diyeyim Allah akıl fikir versin ben hastanedeyken hemşireler gelmeyince sutum bide cekemeyince tam verdiler onlardan daha iyimi biliyo bu insanlar şimdi emiyo doymadigi zaman günde bı kere yada iki kere mama takviyesi yapiyoruz ver sen canım yada dokdoruna danış mümkünse onuda goturde ver derlerse bı ikna olsunDiğer torunlarını öyle büyütmüş istiyor ki bunuda öyle yapayım bende için sizliyo eşimde sütun gelene kadar ver dedi ama kaynana rahat bırakmıyor sürekli geliyo veriyor mu diye bakmaya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cesmemi bu mübarek acdiginda şar diye aksın ya emdikçe zaten gelecek o sütMaşallah cisi de kakasını da güzel yapiyo bugün yine başladı verme mama diye memen ile kavga ediyor gormuyon mu mama gibi çok gelmiyo sütun ondan yapiyo diyo napayım şekeri mi düşsün açlık krizine mi girsin napayım ben bu çocuğa ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cesmemi bu mübarek acdiginda şar diye aksın ya emdikçe zaten gelecek o sütMaşallah cisi de kakasını da güzel yapiyo bugün yine başladı verme mama diye memen ile kavga ediyor gormuyon mu mama gibi çok gelmiyo sütun ondan yapiyo diyo napayım şekeri mi düşsün açlık krizine mi girsin napayım ben bu çocuğa ya