K Kbrync Kayıtlı Üye Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 7 20 Temmuz 2023 #1 Adetim 3 gün gecikti ve bugün de böyle leke geliyor ilk defa oldu böyle yerleşme kanaması olabilir mi ?
Adetim 3 gün gecikti ve bugün de böyle leke geliyor ilk defa oldu böyle yerleşme kanaması olabilir mi ?
K Kbrync Kayıtlı Üye Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 7 20 Temmuz 2023 #11 Test yaparım negatif çıktı Oyla 0 Downvote
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,690 20 Temmuz 2023 #12 Kbrync' Alıntı: Test yaparım negatif çıktı Genişletmek için tıkla ... Sen ilişkiye girmek kocan senle girmek istedin iliskiye Oyla 0 Downvote
Kbrync' Alıntı: Test yaparım negatif çıktı Genişletmek için tıkla ... Sen ilişkiye girmek kocan senle girmek istedin iliskiye
K Kbrync Kayıtlı Üye Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 7 20 Temmuz 2023 #13 ebruakpinar0354' Alıntı: Sen ilişkiye girmek kocan senle girmek istedin iliskiye Genişletmek için tıkla ... Anlamadım ama Oyla 0 Downvote
ebruakpinar0354' Alıntı: Sen ilişkiye girmek kocan senle girmek istedin iliskiye Genişletmek için tıkla ... Anlamadım ama
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 20 Temmuz 2023 #14 Kbrync' Alıntı: Anlamadım ama Genişletmek için tıkla ... Bende Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Temmuz 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Bende Genişletmek için tıkla ... İkinizde istemissiniz demek istemiş galiba Oyla 0 Downvote
Kbrync' Alıntı: Anlamadım ama Genişletmek için tıkla ... Bende Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 20 Temmuz 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Bende Genişletmek için tıkla ... İkinizde istemissiniz demek istemiş galiba
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,690 20 Temmuz 2023 #15 Kbrync' Alıntı: Anlamadım ama Genişletmek için tıkla ... Çocuk istiyorsan eyer ilişkiyi sen girmek isteme kocan istesin bir sürecine kendin ilişkiyi bırak kocan istemeye başlasın ilişkiyi ben öyle yaptım hiç aklımda yokken hamile kaldim Oyla 0 Downvote
Kbrync' Alıntı: Anlamadım ama Genişletmek için tıkla ... Çocuk istiyorsan eyer ilişkiyi sen girmek isteme kocan istesin bir sürecine kendin ilişkiyi bırak kocan istemeye başlasın ilişkiyi ben öyle yaptım hiç aklımda yokken hamile kaldim
G Gülər Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 98 21 Temmuz 2023 #16 Kbrync' Alıntı: Adetim 3 gün gecikti ve bugün de böyle leke geliyor ilk defa oldu böyle yerleşme kanaması olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Test falan yapdinizmi cizgi ciktimi? Hematoma da olabilir bendede boyle olmuwdu eyer hamiləlik netse hematoma olabilir doktora gorunmenizi tavsiye ederim kardewim Oyla 0 Downvote
Kbrync' Alıntı: Adetim 3 gün gecikti ve bugün de böyle leke geliyor ilk defa oldu böyle yerleşme kanaması olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Test falan yapdinizmi cizgi ciktimi? Hematoma da olabilir bendede boyle olmuwdu eyer hamiləlik netse hematoma olabilir doktora gorunmenizi tavsiye ederim kardewim
K Kbrync Kayıtlı Üye Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 7 21 Temmuz 2023 #17 Gülər' Alıntı: Test falan yapdinizmi cizgi ciktimi? Hematoma da olabilir bendede boyle olmuwdu eyer hamiləlik netse hematoma olabilir doktora gorunmenizi tavsiye ederim kardewim Genişletmek için tıkla ... Maalesef adet oldum Oyla 0 Downvote
Gülər' Alıntı: Test falan yapdinizmi cizgi ciktimi? Hematoma da olabilir bendede boyle olmuwdu eyer hamiləlik netse hematoma olabilir doktora gorunmenizi tavsiye ederim kardewim Genişletmek için tıkla ... Maalesef adet oldum
G Gülər Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 98 23 Temmuz 2023 #18 Kbrync' Alıntı: Maalesef adet oldum Genişletmek için tıkla ... Hayirlisiyla olur inwAllah uzulmeyin Oyla 0 Downvote