Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeşil akıntı RESİMLİ lütfen hakkınızı helal edin, 🙏 Midesi bulanacak olan varsa bakmasın lütfen🙏🌺
Öncelikle gerçekten çok özür dileyerek paylaşıyorum ama artık bu konuda yapabileceğim bişey kalmadı hakkınızı helal edin yeşil akıntı var ve herşey kullandım yok aynı ben ne yapabilirim daha lütfenn doğal olur ilaç olur yardımcı olursanız çok sevinirim.
28 haftanın içindeyim ve haftalardır aynı yeşil ve bu kadar miktarda akıntı varbi süre sonra fazlasıyla rahatsız ediyo kaşıntı sürekli ıslaklık felan doktora gittim test yaptı enfeksiyon olmadığını mantar olduğu için böyle falza akıntı olduğunu söyledi öyle bi zararı olmaz dedi ve fitil verdi ama ben hâlâ alamadım fitili merak etmeyin bence aynı durum yinede kontrole gidince doktorunuza söyleyin
Mantar diye düşünüyorum vajinal fitiller işe yarıyor en yakın zamanda doktora gitmeniz de fayda var iç çamaşırını pamuklu ve her gün değiştirmekte fayda sağlar çok geçmiş olsun
28 haftanın içindeyim ve haftalardır aynı yeşil ve bu kadar miktarda akıntı varbi süre sonra fazlasıyla rahatsız ediyo kaşıntı sürekli ıslaklık felan doktora gittim test yaptı enfeksiyon olmadığını mantar olduğu için böyle falza akıntı olduğunu söyledi öyle bi zararı olmaz dedi ve fitil verdi ama ben hâlâ alamadım fitili merak etmeyin bence aynı durum yinede kontrole gidince doktorunuza söyleyin
Çok geçmiş olsun canımmm. Doktor ne dedi neden kaynaklı olabilir ki. Bu miktar ne kadar sürede geldi biranda mi geliyor? Kaşıntı, koku falan var mı? Eğer mantarsa kullandığın peceteden tut iç çamaşırı şampuan herşey etkiliyor. Ablamın metale alerjisi vardı eşi jilet kullandığı için ondan bulasiyormus çok ilginç gelmişti bana. En ufak biseyden nem kapabilir bide gebelikte ekstra etki tabikide.
Gebelikde mantar maalesef çok sık görürüyomuş ve ilaçda fazla işe yaramıyormuş sürekli tekrar ediyomuş sık sık iç çamaşırını değiştirip pamuklu giyinmek ve kesinlikle ıslak bırakmamak hatta ben sürekli evdeyim bikaç gün iç çamaşırı giymediğim oluyo o sıra epey bi geçiyo sizde deneyim derim valla napalım yoksa doğuma kadar çekeceğiz
Doktor bebeğe Bir zararı yok dediyse arkadaşlarında dediği gibi öyle böyle bir şekilde idare etmek gerekir. Bencede kesinlikle ıslak bırakma sürekli değiştir çamaşırını. İnşallah en kısa sürede biter gider eminim çok rahatsız ediyordur.
Çamaşırlarını ayrı yıka ve yüksek derecede yıka başka hiç bir şeyle yıkama kuruduktan sonrada ütüle ve günlük ped kullanabilirsin akıntı için. sürekli değiştirebilirsin onu. bu kadar fazla olunca rahatsız olursun ıslaklıktan ve böyle ıslak kalmaya devam ettiği sürece de devam eder mantarın çünkü mantar ıslak yeri sever. günlük pedi kokusuz parfümsüz alman lazım ki mantarı coşturur yoksa bide sürekli dar şeyler giyme terleme olmasın ıslandıkcada artar mantar ilaç kullansanda. kuru tutmaya çalış ve asla sabunla yıkama ıslak mendil kullanma kokulu olanlardan. günlük ped kullanman çamaşırlarına bulaşan mantarı zamanla yok eder az derecede yıkadığın çamaşırdan maalesef gitmiyor deterjan öldürmüyor yüksek ısı gerekli
Öncelikle gerçekten çok özür dileyerek paylaşıyorum ama artık bu konuda yapabileceğim bişey kalmadı hakkınızı helal edin yeşil akıntı var ve herşey kullandım yok aynı ben ne yapabilirim daha lütfenn doğal olur ilaç olur yardımcı olursanız çok sevinirim.