Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeşil akıntı RESİMLİ lütfen hakkınızı helal edin, 🙏 Midesi bulanacak olan varsa bakmasın lütfen🙏🌺
Öncelikle gerçekten çok özür dileyerek paylaşıyorum ama artık bu konuda yapabileceğim bişey kalmadı hakkınızı helal edin yeşil akıntı var ve herşey kullandım yok aynı ben ne yapabilirim daha lütfenn doğal olur ilaç olur yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ay Allah'ım ben doğuma kadar ne çektim ne fitiller kremler sirkeli sular hiç bir şey fayda etmedi ilaçlarla bir kaç gün iyi sonra tekrar oluyordu Allah yardımcın olsun canım
Öncelikle gerçekten çok özür dileyerek paylaşıyorum ama artık bu konuda yapabileceğim bişey kalmadı hakkınızı helal edin yeşil akıntı var ve herşey kullandım yok aynı ben ne yapabilirim daha lütfenn doğal olur ilaç olur yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aynı skinti bndede mevcut , flora düzenleyici antibiotik fitil tek dozluk ilaç ne kllandiysam geçmiyor bnmki sarı ve etrafnda ıslaklık olan bı akıntı bn gibisi varmıdır diyodum varmış ,insanı çok çaresiz biraktiriyor , bide ben serkilajliym herşeyi geçtim bebeğe zarar gelmesnden çok korkuyorm , zamannda urolojiye dahi gittm ama hicbiseklde fayda göremedim ne yazkki
Aynı skinti bndede mevcut , flora düzenleyici antibiotik fitil tek dozluk ilaç ne kllandiysam geçmiyor bnmki sarı ve etrafnda ıslaklık olan bı akıntı bn gibisi varmıdır diyodum varmış ,insanı çok çaresiz biraktiriyor , bide ben serkilajliym herşeyi geçtim bebeğe zarar gelmesnden çok korkuyorm , zamannda urolojiye dahi gittm ama hicbiseklde fayda göremedim ne yazkki
Benim doğuma kadar devam etti doğumda bitti çok şükür elhamdülillah ama zor çok zor bişey anlatılmıyor yani hamile değilseniz eğer eşinize söyleyin temizliğine dikkat etmeli
Canım aynısı bende de oldu 9 ay boyunca iç çamaşırı yetistiremiyodum doktor %90 gecelerin hepsinde oluyo dedi bende fazla kafaya takmadım ama idrar yolu enfeksiyonundan oluyo bnm 20 haftalarda vardı ilaç verdi doktor sonra bidaha vermedi