Sorum var Yılana bakmak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mutluelif tarafından oluşturulan Yılana bakmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,451 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yılana bakmak
Konbuyu başlatan Mutluelif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Mutluelif

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ilk defa senden duyuyorum böyle bişeyi daha neler duyacaz bakalım 🤦 endişe etme böyle şeylere inanma
Bende ilk defa duydum kuzum inanmadım fakat yılana cisim attim kafasına geldi birşey olmadı ama acaba dedim vurdum rabbmin zoruna gitti mi pişman oldum tabiki arkadaşlarda öyle diyince

Kızlar 14 haftalık hamileyim bugün okul bahçesinde arkadaşlar ile oturuken ayağımızın dibinden yılan aktı ilk önceşok geçirdim normalde yılandan korkmam ilk refleks ile korktum öldürmek istedik çocuklara zarar verecek diye ben yılanin arkasından üstüne cisim attim allahtan birşey olmadı attık dan sonra hata yaptığımı anladım diğer arkadaşlarda neden baktin hamilesin hamile kadın yılana bakmaz çocuğun yüzünde birşey çıkar dediler inanamadım ama tuaf oldum sizce Böyle birşey olurmu
Böyle şeylere inanma canım benim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar