Şimdi sana nedesem bilemedim Allah tez zamanda ıns kucağına almayi nasip etsin.bende sen gibi çok istediğim zamanlar oldu her ay defalarca boynumuz bukuldu bıraktık ozmanlar sonrada bu şekil oldu bu hamilelikte biz hiç planlı yada düsüpnerek yapmadık. Anlatsam gülersin birgün eşim işten geldi sabah bende ogun evdeydim izinli ilişki oldu. Ve hemen ayağa kalktım ben daha dedim çalışıyorum ins hamile kalmam dedim. Adetime yakın bir miğde bulantısı vsvs ama aklıma gelmiyor. Ben işin verdiği yoğunluktan yorgunluktan diye dusunuyordum sonra ki gün adet olmam lazım olmadım 5 gün daha bekledim ne len bir misafir vardı nede ağrı test yapam bakalım dedim olacağından değil ya dedim birde baktım bizim kız bana cekeeeeee yaptı şok oldum esimede aksam verdim testi bune bogle ne diyor şeker al ye dedim. Bizim bu şekil oldu yok ilişki devamlı yasa. Yok olunca ayağa kalkma yok dusinme. Ben bunlarla hiç planlı olmadım rabbim verdi olacağı varsa olur zaten hurafe sözlerle yapma derim.Kafayı takip hamile kalan yok mu hiç bunu merak ettim
İkinci sorum da ilişki yaparken mi kafaya takmayacagiz yani gebelik için yapıyoruz falan demeyeceğiz aklımıza getirmeyeceği yoksa yumurtlama günü vs bittikten sonra mi
Ben sadece adete 7 8 gün kala aklıma getirdim ondan öncesinde belki inanmayacaksınız ama hiç aklıma gelmedi çok keyifliydim zaten yumurtlama ilişki vs bitmişti bu ay takmamus oluyorum o zaman değil mi