Sorum var Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,185 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşim sabah sinirle çıktı gitti. Zaten bu ara sürekli sinirli sürekli gergin yani evde çoğunlukla iki yabancı gibiyiz. Sürekli bir kenarda elinde telefon hiç konuşmuyor neyse bugün yine sinirle kalktı gitti ailesinin oturduğu ilçeye gitti şimdi mesaj yazdım ona dedim ki orada yaşa zaten evde bir sorun oldu mu hemen kaçıp oraya gidiyorsun. O da yazmış ki dur zaten ailemle bile tartıştım yazmış. Ne desem bilemedim içimden bir sürü şey geliyor ama dersem büyük kavga ederiz demesem sinir beni deli ediyor. Sanki hiç mutlu değil gibi sanki benden soğumuş benimle ortak bir alanı ilgisi yokmuş gibi hissediyorum. Bende mutlu değilim yani evlendiğim için pişman olmuş buluyorum kendimi çok defa 🤦 ne yapacağım bilmiyorum. Geçen gün bayramda bana karşı öyle güzel davranıyordu ki canım aşkım falan filan ama sebebini anladım köye taşınalim diye beni ikna etmeye çalışıyor diye o derece sevimli sevgi dolu yaklaşmış bana. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım kafam durdu tamamen. Bir yanım tüm gemileri yak diyor bir yanım bu savaşa girecek gücüm yok diyor. Gücüm kalmadı artık ne yapacağım cidden bilmiyorum 😟😐
Elinde sürekli telefon düşürmeyen erkeksen korkarım heleki kıyıda kenarda veya şifre değiştiren veya gogleue bile girse geçmişini temizleyen silen adamdan korkmak lazım Allah yardımcın olsun abla çok zor heleki bu erkeklerle çok zor

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah düzelir çünkü artık içime ata ata sinir hastası oldum düpedüz. Ev bulamıyoruz diye deliriyor ama zamanında ben bir sürü ev buldum tutmadı gidip şimdi de ev yok hep eşyalı yada günlük kiralık daireler şimdi tutturmuş köye tasinalim köyde harika evimiz var deyip duruyor ben köye gidemem gidersem hayatım boyunca mutlu olamam yapamam orada ben 😣

Amin canım inşallah nefes alamıyorum öyle bir bunalmış haldeyim ki cidden sanki biri boğazımı sıkıyor öyle bir haldeyim ki ve sürekli aynı degismiyor bu durum

Şimdi ailesiyle de tartışmış neden diye sormadım bile çünkü benimle de tartışıyor hiç umurunda değil çekip gidiyor ortada yok hatta mesaj olarak sadece bananeeee yazasim geldi öyle sinir var içimde bu bebeğim varya içimde perişan oldu her günüm sinir stres gerginlik mutsuzluk gözyaşı düpedüz bu bebek nasıl mutlu neşeli bir bebek olacak bilmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimle biseyini paylaşmıyor ki ablasıyla daha çok konuşup anlatır ben elalem olduğum için o evdeki onların içindeki hiçbir şeyi bilmiyorum. Bu saat oldu sabah 11 de çıktı evden hala yok ortada arayıp sormuyor bile nasılsın ne yaptın hamilesin sancin oluyor bu ara yani umrunda değil adamın. Bana sevgi dolu sözler söylüyorsa canım cicim yapıyorsa illaki bişey istiyordur yoksa oturur bir kenarda elinde telefon öylece durur Facebook'ta gezer
Seninle ayni seyleri bende yasiyorum canim benim esimde bu sekilde sabah kahvaltisindan beri oturdum agliyorum artik basim o kadar agriyorki gozlerim sisti bide benimki ailesini cok savunur o benim aileme azina geleni soyluyor saygisizlik ust safhada ama ben onunkinlere bu zamana kadar bi tek saygisizlik da yapmadim hep onun ailesi yani ben disardan geldim ya onlarin aileye yabanciyim o yuzden surekli her seyde ben sucluyum ve benim esim her konuda beni suclar hemen bosanalim diyo hemen benim babami aramaya kalkiyo gelin kizinizi alin dicekmis bosancakmis benden oyle diyor ailesi olmasa okadar mutluyuz ki ama ailesi illa burnunu sokuyor biseye

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Seninle ayni seyleri bende yasiyorum canim benim esimde bu sekilde sabah kahvaltisindan beri oturdum agliyorum artik basim o kadar agriyorki gozlerim sisti bide benimki ailesini cok savunur o benim aileme azina geleni soyluyor saygisizlik ust safhada ama ben onunkinlere bu zamana kadar bi tek saygisizlik da yapmadim hep onun ailesi yani ben disardan geldim ya onlarin aileye yabanciyim o yuzden surekli her seyde ben sucluyum ve benim esim her konuda beni suclar hemen bosanalim diyo hemen benim babami aramaya kalkiyo gelin kizinizi alin dicekmis bosancakmis benden oyle diyor ailesi olmasa okadar mutluyuz ki ama ailesi illa burnunu sokuyor biseye
Pardon da kuzum öyle eş koca mı olurmuş aynı şeyleri sen ona desen o kabullenip susacak mi ezdirme yin bu kadar kızlar kendinizi yipratmaniza da gerek yok olmuyorsa olmaz dünya onların ekseni dgl onlarsız olamaz gibi hissettirmeyin öyle düşüncelere girerlerse daha çok üstünüze gelmeye çalışırlar dimdik basın bakalım size yine aynı davranabiliyorlar mi herkes için geçerli bu kimse kimseye mecburi dgl unutmayın annisler💖

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar