Sorum var Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,190 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Şimdi bile aramis sürekli susmadan konuşuyor sürekli gidelim köye alalım ev dir diye yiyor beni
Bence net bir şekilde istemiyorsan söyle kuzum o zaman evlenmek sorumluluk ister, oda bazı şeylerinğn altınq elini koymak zorunda .. eğer sen istemiyorsan başka bir çözüm bulmalı

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bence net bir şekilde istemiyorsan söyle kuzum o zaman evlenmek sorumluluk ister, oda bazı şeylerinğn altınq elini koymak zorunda .. eğer sen istemiyorsan başka bir çözüm bulmalı
Sürekli arıyor düpedüz yalvarıyor aradı şimdi hayatında ilk defa benimle yarım saati geçik konuştu sırf ikna etmek için 😐😐
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yarın gidip Eminevim'le konuşalım bakalım ne diyorlar diyor yarın bakalım ne diyecekler belki yarın inşallah iyi bir ev bulur tutarız inşallah ya artık cidden ne yapacağım bilmiyorum bunaldım iyice 🤦🤦

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sürekli arıyor düpedüz yalvarıyor aradı şimdi hayatında ilk defa benimle yarım saati geçik konuştu sırf ikna etmek için 😐😐
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yarın gidip Eminevim'le konuşalım bakalım ne diyorlar diyor yarın bakalım ne diyecekler belki yarın inşallah iyi bir ev bulur tutarız inşallah ya artık cidden ne yapacağım bilmiyorum bunaldım iyice 🤦🤦
İnşallah ev bulursunuz kuzum 🤲🏻

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Stressiz zaman geçirmek imkansız gibi az evvel aradı yine köye gidelim 2-3 yıl kalırız diyor sonra yok 5 yıla evimizi alırız diyor yani köye yerleşmemi istiyor ama ben orada mutlu olamam bunu anlamıyor sürekli ısrar istemeyince atarlanıyor bıktım yani 😐😐
Mutlu olmadıgin hiçbir şeyi yapma cnm başkaları için sen nasıl mutluysan onlar sana uyum sağlasın bu hayata bir daha gelmeyeceksin kuzum

Kul yarası

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşim sabah sinirle çıktı gitti. Zaten bu ara sürekli sinirli sürekli gergin yani evde çoğunlukla iki yabancı gibiyiz. Sürekli bir kenarda elinde telefon hiç konuşmuyor neyse bugün yine sinirle kalktı gitti ailesinin oturduğu ilçeye gitti şimdi mesaj yazdım ona dedim ki orada yaşa zaten evde bir sorun oldu mu hemen kaçıp oraya gidiyorsun. O da yazmış ki dur zaten ailemle bile tartıştım yazmış. Ne desem bilemedim içimden bir sürü şey geliyor ama dersem büyük kavga ederiz demesem sinir beni deli ediyor. Sanki hiç mutlu değil gibi sanki benden soğumuş benimle ortak bir alanı ilgisi yokmuş gibi hissediyorum. Bende mutlu değilim yani evlendiğim için pişman olmuş buluyorum kendimi çok defa 🤦 ne yapacağım bilmiyorum. Geçen gün bayramda bana karşı öyle güzel davranıyordu ki canım aşkım falan filan ama sebebini anladım köye taşınalim diye beni ikna etmeye çalışıyor diye o derece sevimli sevgi dolu yaklaşmış bana. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım kafam durdu tamamen. Bir yanım tüm gemileri yak diyor bir yanım bu savaşa girecek gücüm yok diyor. Gücüm kalmadı artık ne yapacağım cidden bilmiyorum 😟😐
Bu senin ikinci evliligindi deme canim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar