Sorum var Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,194 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Baya ağladı uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum dedi baya sıkıntı yaşıyorum ne yapacağım ev bulamadım bebek doğacak ne yapacağız bilmiyorum falan dedi. Baya zayıfladı zaten yüzü çöktü ailesiyle de bu konuda tartışmış işi bırakıp gideceğim buralardan demiş ailesi sanırım nasıl olacak falan demiş o da tüm içindeki sıkıntıyı onlara yansıtmış bağırmış herhalde çünkü annesi beni arıyor eşimi aramıyor kırılmışlar sanırım 😐 yani acıdım yine ona etti eyledi ona üzülmemi sağladı 😔
Ah kuzum ah aslında eşini anlıyorum valla 2 3 aya kadar bizde böyleydik. Konu ev ama cidden insan bunalıyor tabi de sana yansıtması saçma sadece yoksa şuan onun yerinde olmayı bende istemezdim

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ah kuzum ah aslında eşini anlıyorum valla 2 3 aya kadar bizde böyleydik. Konu ev ama cidden insan bunalıyor tabi de sana yansıtması saçma sadece yoksa şuan onun yerinde olmayı bende istemezdim
Evet bana yansıtıp beni üzmesine bende kızıyorum çünkü bende aşırı bunaliyorum ev bulamamak evlerin iki üç katı pahalanmis olması beni de düşündürüyor ama sanki sadece o bunu yaşamak zorunda ben niye bu sıkıntıyı yaşıyorum niye bunaliyorum ne gerek varmış gibi tavrı beni daha çok kızdırıyor bunu anlamıyor dedim ona o zaman da diyor ki ben senin böyle şeyleri takmanı üzülmeni istemiyorum sen bebege odaklan ben maddi konuları hallederim onları düşünme sen diyor ama hayat müşterek

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Evet bana yansıtıp beni üzmesine bende kızıyorum çünkü bende aşırı bunaliyorum ev bulamamak evlerin iki üç katı pahalanmis olması beni de düşündürüyor ama sanki sadece o bunu yaşamak zorunda ben niye bu sıkıntıyı yaşıyorum niye bunaliyorum ne gerek varmış gibi tavrı beni daha çok kızdırıyor bunu anlamıyor dedim ona o zaman da diyor ki ben senin böyle şeyleri takmanı üzülmeni istemiyorum sen bebege odaklan ben maddi konuları hallederim onları düşünme sen diyor ama hayat müşterek
Ayy yemin ederim eşimi gördüm şuan sanırım erkeklerin kafa yapısı hep aynı çalışıyor 🤦🏻‍♀️ ben en son çok büyük bir kavga edip anca derdimi anlatanilmiştim 🥺. Yani tek taraflı düşünüyorlar sanki o strese tek kendileri giriyor gibi ama öyle olmuyor anlamadıkları o bize ne kadar düşünme etme deseler bile söz konusu ev vs olunca kadın aklı hep gidiyorum

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ayy yemin ederim eşimi gördüm şuan sanırım erkeklerin kafa yapısı hep aynı çalışıyor 🤦🏻‍♀️ ben en son çok büyük bir kavga edip anca derdimi anlatanilmiştim 🥺. Yani tek taraflı düşünüyorlar sanki o strese tek kendileri giriyor gibi ama öyle olmuyor anlamadıkları o bize ne kadar düşünme etme deseler bile söz konusu ev vs olunca kadın aklı hep gidiyorum
Kesinlikle öyle canım sanıyorlar ki herşey onların omuzlarında kadınlar evde oturup sadece getirilene bakıyor başka bişey kadının umrunda değil saniyorlar ama kadınlar erkeklerden daha fazla düşünüyor bu tarz şeyleri ama daha az yansıtırlar bence

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Kesinlikle öyle canım sanıyorlar ki herşey onların omuzlarında kadınlar evde oturup sadece getirilene bakıyor başka bişey kadının umrunda değil saniyorlar ama kadınlar erkeklerden daha fazla düşünüyor bu tarz şeyleri ama daha az yansıtırlar bence
Aynen öyle Ayşem ama sende sonra takmsmsya başlayacaksın emin ol ben artık bunsldığım için konusunu dahi açmıyorum

Bayanmutluu

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşim sabah sinirle çıktı gitti. Zaten bu ara sürekli sinirli sürekli gergin yani evde çoğunlukla iki yabancı gibiyiz. Sürekli bir kenarda elinde telefon hiç konuşmuyor neyse bugün yine sinirle kalktı gitti ailesinin oturduğu ilçeye gitti şimdi mesaj yazdım ona dedim ki orada yaşa zaten evde bir sorun oldu mu hemen kaçıp oraya gidiyorsun. O da yazmış ki dur zaten ailemle bile tartıştım yazmış. Ne desem bilemedim içimden bir sürü şey geliyor ama dersem büyük kavga ederiz demesem sinir beni deli ediyor. Sanki hiç mutlu değil gibi sanki benden soğumuş benimle ortak bir alanı ilgisi yokmuş gibi hissediyorum. Bende mutlu değilim yani evlendiğim için pişman olmuş buluyorum kendimi çok defa 🤦 ne yapacağım bilmiyorum. Geçen gün bayramda bana karşı öyle güzel davranıyordu ki canım aşkım falan filan ama sebebini anladım köye taşınalim diye beni ikna etmeye çalışıyor diye o derece sevimli sevgi dolu yaklaşmış bana. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım kafam durdu tamamen. Bir yanım tüm gemileri yak diyor bir yanım bu savaşa girecek gücüm yok diyor. Gücüm kalmadı artık ne yapacağım cidden bilmiyorum 😟😐
Genelde maddi sıkıtısı olan erkek boyle davranır. Ya ailesi darlatıyor ya paradan bunalmış

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Eşimle konuşup anlaştık daha çok dikkat edecek inşallah 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Son defa daha konuştuk artık daha çok dikkat edecek inşallah bir daha böyle şeyler yaşanmayacak dedi eşim bakalım.
Hayırlısı olsun cnm ya hakkınız da sende oda dikkatli olun balım stresli zamanlar geciriyorsunuz

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlısı olsun cnm ya hakkınız da sende oda dikkatli olun balım stresli zamanlar geciriyorsunuz
Stressiz zaman geçirmek imkansız gibi az evvel aradı yine köye gidelim 2-3 yıl kalırız diyor sonra yok 5 yıla evimizi alırız diyor yani köye yerleşmemi istiyor ama ben orada mutlu olamam bunu anlamıyor sürekli ısrar istemeyince atarlanıyor bıktım yani 😐😐

Tüm sayfalar yüklendi.