Sorum var Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,194 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Özlesin hem oğluşunu hem eşini 🤗🤗

Bugünden sonra ne yaparsa yapsın gelmedi ya bu gece benim için cidden bitti öyleki kalkıp çekip gitmeyi düşünüyorum naparsa yapsın ya varya birşey yapmış olsam yani hani geldi de ne bileyim trip atmış olsam kötü bişey demiş olsam diyecem ondan gitti de gelmedi aksine ilk defa dedim bir adım atayım hani güzel geçsin günümüz şakalaştım bile onunla ama geldi yine sinir stres çekti gitti sabah ve bu saate kadar ne aradı ne sordu en son bir saat önce eve gelmicem bu gece haberin olsun yazmış bu sevmemek değil de nedir insan hamile karısına böyle davranır mı? Ben seni seviyorum yazmış ama sevmek böyle bişey olmamalı. Yada bilmiyorum sadece sevmek yetmiyor bazen.
Ne karib bir insanya🥲

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ben de ayrıldım biliyorsunuz bir çoğunuz bende geçen geldi iki gün üst üste geldi kafasına göre geliyor bebek için bende kafan estikçe gelemezsin dedim bana diyorki elim ayağım titriyor sana burda bir vururum yarısı boşa gider seni burda öldürürüm kimsenin ruhu duymaz dedi bende o lafın üstüne yıktım binayı defol git sen kimi öldürüyorsun falan tabi köye gitti bayramın 2 günü yazmış bana nasılsın diye yüzsüz sanane dedim bende sonra Zeynebin fotoğrafini atarmisin yazmış atamam dedim benimle telefonda güzelce konuşuyor ama yanıma gelince tehdit ediyor beni korkmuyorum ama bilmiyorum piskolojim açısından delirmek üzereyim 🥺
Cidden hepsi ayrı deli aldık başımıza belayı bir iki gün önce benim eşimde bana bir kurşun sana bir kurşun bana lazım ikimizde defolup gidelim bu hayattan dedi. Dün gece destan yazmış düpedüz şuan içimden gelerek yazıyorum seni çok seviyorum sen benim alın yazımsın ahiretliğimsin gibi gibi... Baya uzun yazmış ki normalde uzun yazmaz iki üç kelime zor yazar. Artık ne yapacağım cidden bilmiyorum dün gece ağlayarak uyuyakaldım şuan aşırı başım ağrıyor 😔
Sana gelince aman dikkat et canım benim bunların kafası başka çalışıyor ne olur ne olmaz dikkat et kendine Allah'ım korusun neler duyuyoruz biliyorsun çok dikkat et 😟 cidden çok zor ve maalesef bir bağımız var çocuk üzerinden hayatımızın içinde olacaklar ömür boyu ama sen elinden geldiğince uzak tut kendinden cidden 😟 hazmedemiyor belliki ondan ayrı bir hayatının olmasını o yüzden sana sarıp duruyor ruh hastası
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay evet evet aldı karısını gitti boy gösterisi yapiyorlardir vallah kariyi dövecem o malı da gebertcem herkes alay ediyor benimle ya neler diyorlar arkamdan mal işte yarım akıllı benim hakkımda söyledikleri şeyler zoruma gidiyor çocuğu olmuyo ya kadının bebek için evlendi benimle beni kandırdı diyorlar cevredekiler bebeği alacak diyorlar o okuzde beni bebekle de tehdit ediyor alacam sen oyununu oyna bana böyle şeyler diyor saçma sapan cidden sinirlerimi bozdular
Yuh tam öküz ya çocuk için mi evlenmiş. Cidden uzaklaştırma al ne sana ne çocuğa yaklaşamasın tayinini de alma imkanın varsa al uzaklaş oradan başka bir şehirde kur hayatını. Dengesiz bide evli kalkmış senin peşinde geziyor rezil herif!! Allah'ım cidden yardımcın olsun 😟

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum kardeşim de Sincan'da oturuyor bebesi hiç durmuyor onunla ilgileniyor
Anladom desene minik baya yaramaz teyzesi 😍😍. Sende eşinle uğraş neden varlar sanki biz onlarla uğraşalım diye 😂😂 ben evimde canım sıkılınca eşime vurup evde saklanıyordumu oda arıyordu beni 😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Cidden hepsi ayrı deli aldık başımıza belayı bir iki gün önce benim eşimde bana bir kurşun sana bir kurşun bana lazım ikimizde defolup gidelim bu hayattan dedi. Dün gece destan yazmış düpedüz şuan içimden gelerek yazıyorum seni çok seviyorum sen benim alın yazımsın ahiretliğimsin gibi gibi... Baya uzun yazmış ki normalde uzun yazmaz iki üç kelime zor yazar. Artık ne yapacağım cidden bilmiyorum dün gece ağlayarak uyuyakaldım şuan aşırı başım ağrıyor 😔
Sana gelince aman dikkat et canım benim bunların kafası başka çalışıyor ne olur ne olmaz dikkat et kendine Allah'ım korusun neler duyuyoruz biliyorsun çok dikkat et 😟 cidden çok zor ve maalesef bir bağımız var çocuk üzerinden hayatımızın içinde olacaklar ömür boyu ama sen elinden geldiğince uzak tut kendinden cidden 😟 hazmedemiyor belliki ondan ayrı bir hayatının olmasını o yüzden sana sarıp duruyor ruh hastası
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yuh tam öküz ya çocuk için mi evlenmiş. Cidden uzaklaştırma al ne sana ne çocuğa yaklaşamasın tayinini de alma imkanın varsa al uzaklaş oradan başka bir şehirde kur hayatını. Dengesiz bide evli kalkmış senin peşinde geziyor rezil herif!! Allah'ım cidden yardımcın olsun 😟
O bir kurşunu tek kendine ayırsın o beyfendi mutlu olmaya gelince köy köy deyip senin mutluluğunu düşünmüyor ölüme gelince de kendi ölümünü düşünüp seninkinden uzak dursun zahmet olacak ama. Lafa bak bir kurşun sana bir kurşun onaymış fazlalık kufşun varsa onu da kendine sıksın terbiyesiz..

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
O bir kurşunu tek kendine ayırsın o beyfendi mutlu olmaya gelince köy köy deyip senin mutluluğunu düşünmüyor ölüme gelince de kendi ölümünü düşünüp seninkinden uzak dursun zahmet olacak ama. Lafa bak bir kurşun sana bir kurşun onaymış fazlalık kufşun varsa onu da kendine sıksın terbiyesiz..
Gidersem diye korkuyor ama gitmem için de elinden geleni yapıyor 🤷 Ağlayıp duruyor bırakıp gitme diye şimdi diyor ki ev bulacaz seni çok güzel yaşatcam çok mutlu olcaz anlamıyorum yani baya gel git yaşıyor beni de delirtti. Bu hayatı benim için bizim için yaşıyormuş bizim için ölürmüş ama dün gece nerdeydi ne yaptı bilmiyorum bile. Cidden bekarlık sultanlık diyen kimse doğru demiş en azından hayatın tek kişilik derdin tek kişilik şimdi gitsen gidilmiyor kalsan kalınmıyor belki büyümemiş çocuk var içimizde ondan hayatın ciddiyetini mi anlamıyoruz bilmiyorum ama bebeğimi üzmek istemiyorum artık minicik ellerini bir tutsam sarılsam koklasam belki geçer bütün bu acılarım sıkıntılarım bilmiyorum. Görümcemin bebeği var 6 aylık annesinin çenesini yüzünü ısırmaya yemeye çalışıyor nasıl sevimli bakınca nasıl heves ettim öylesi güzel bir sevgi bağı aralarındaki ☺️ evlat en büyük aşk bence di mi Adaşım 🤗 Kayra'lar bize çok iyi geliyor gelecek di mi 💜💜

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Gidersem diye korkuyor ama gitmem için de elinden geleni yapıyor 🤷 Ağlayıp duruyor bırakıp gitme diye şimdi diyor ki ev bulacaz seni çok güzel yaşatcam çok mutlu olcaz anlamıyorum yani baya gel git yaşıyor beni de delirtti. Bu hayatı benim için bizim için yaşıyormuş bizim için ölürmüş ama dün gece nerdeydi ne yaptı bilmiyorum bile. Cidden bekarlık sultanlık diyen kimse doğru demiş en azından hayatın tek kişilik derdin tek kişilik şimdi gitsen gidilmiyor kalsan kalınmıyor belki büyümemiş çocuk var içimizde ondan hayatın ciddiyetini mi anlamıyoruz bilmiyorum ama bebeğimi üzmek istemiyorum artık minicik ellerini bir tutsam sarılsam koklasam belki geçer bütün bu acılarım sıkıntılarım bilmiyorum. Görümcemin bebeği var 6 aylık annesinin çenesini yüzünü ısırmaya yemeye çalışıyor nasıl sevimli bakınca nasıl heves ettim öylesi güzel bir sevgi bağı aralarındaki ☺️ evlat en büyük aşk bence di mi Adaşım 🤗 Kayra'lar bize çok iyi geliyor gelecek di mi 💜💜
Sor yüzüne karşı balım dün gece neredeydin de. Kayra'ladın bize kötü gelme ihtimali bile yok emin ol hayatına renk katacak o hariç hiç bir şeyi düşünmeyeceksin. Ve evet evlat bizim en büyük aşkımız adaşım 😘❤️

Tüm sayfalar yüklendi.