Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O bir kurşunu tek kendine ayırsın o beyfendi mutlu olmaya gelince köy köy deyip senin mutluluğunu düşünmüyor ölüme gelince de kendi ölümünü düşünüp seninkinden uzak dursun zahmet olacak ama. Lafa bak bir kurşun sana bir kurşun onaymış fazlalık kufşun varsa onu da kendine sıksın terbiyesiz..
Allah yardımcın olsun sürekli sen alttan alacak değilsin ev sorunuysa o sorunu sende yaşıyorsun. Sıkıntılarını seninle gidereceğine onla bunla gidermeside saçma. Otur konuş alttan almayı bırak. Tamam sen bebeğini düşünüyor olabilirsin ama eşin olacak hasta size bu şekilde daha çok zarar veriyor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr
Allah yardımcın olsun sürekli sen alttan alacak değilsin ev sorunuysa o sorunu sende yaşıyorsun. Sıkıntılarını seninle gidereceğine onla bunla gidermeside saçma. Otur konuş alttan almayı bırak. Tamam sen bebeğini düşünüyor olabilirsin ama eşin olacak hasta size bu şekilde daha çok zarar veriyor
Bugün geldi baya ağladı günlerdir uyumuyorum çok bunaldım falan dedi ben seni daha güzel şartlarda yaşatmak istiyorum ama yapamıyorum bir ev bulamadım senin bunalman beni deli ediyor çocuk doğacak düzen kuramadık bunlar benim sorunum sen bunları düşünme vs vs baya konuştu yemek yiyemiyorum dedi o konuda doğru baya zayıfladı çöktü ama bu şekilde davrandığı zaman ben daha çok bunaliyorum dün gece ağlayarak uyuyakaldım
Cidden hepsi ayrı deli aldık başımıza belayı bir iki gün önce benim eşimde bana bir kurşun sana bir kurşun bana lazım ikimizde defolup gidelim bu hayattan dedi. Dün gece destan yazmış düpedüz şuan içimden gelerek yazıyorum seni çok seviyorum sen benim alın yazımsın ahiretliğimsin gibi gibi... Baya uzun yazmış ki normalde uzun yazmaz iki üç kelime zor yazar. Artık ne yapacağım cidden bilmiyorum dün gece ağlayarak uyuyakaldım şuan aşırı başım ağrıyor
Sana gelince aman dikkat et canım benim bunların kafası başka çalışıyor ne olur ne olmaz dikkat et kendine Allah'ım korusun neler duyuyoruz biliyorsun çok dikkat et cidden çok zor ve maalesef bir bağımız var çocuk üzerinden hayatımızın içinde olacaklar ömür boyu ama sen elinden geldiğince uzak tut kendinden cidden hazmedemiyor belliki ondan ayrı bir hayatının olmasını o yüzden sana sarıp duruyor ruh hastası
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yuh tam öküz ya çocuk için mi evlenmiş. Cidden uzaklaştırma al ne sana ne çocuğa yaklaşamasın tayinini de alma imkanın varsa al uzaklaş oradan başka bir şehirde kur hayatını. Dengesiz bide evli kalkmış senin peşinde geziyor rezil herif!! Allah'ım cidden yardımcın olsun
Amin canım inşallah yoruldum vallah he benide öldürmekle tehdit ediyor bana diyorduki madem birlikte olamıyoruz birlikte ölürüz arabayı uçuruma sürmüştü çok korkuyordum ama artık korkmuyorum yeter yani cidden yeter
Amin canım inşallah yoruldum vallah he benide öldürmekle tehdit ediyor bana diyorduki madem birlikte olamıyoruz birlikte ölürüz arabayı uçuruma sürmüştü çok korkuyordum ama artık korkmuyorum yeter yani cidden yeter
Kızlar eşim sabah sinirle çıktı gitti. Zaten bu ara sürekli sinirli sürekli gergin yani evde çoğunlukla iki yabancı gibiyiz. Sürekli bir kenarda elinde telefon hiç konuşmuyor neyse bugün yine sinirle kalktı gitti ailesinin oturduğu ilçeye gitti şimdi mesaj yazdım ona dedim ki orada yaşa zaten evde bir sorun oldu mu hemen kaçıp oraya gidiyorsun. O da yazmış ki dur zaten ailemle bile tartıştım yazmış. Ne desem bilemedim içimden bir sürü şey geliyor ama dersem büyük kavga ederiz demesem sinir beni deli ediyor. Sanki hiç mutlu değil gibi sanki benden soğumuş benimle ortak bir alanı ilgisi yokmuş gibi hissediyorum. Bende mutlu değilim yani evlendiğim için pişman olmuş buluyorum kendimi çok defa ne yapacağım bilmiyorum. Geçen gün bayramda bana karşı öyle güzel davranıyordu ki canım aşkım falan filan ama sebebini anladım köye taşınalim diye beni ikna etmeye çalışıyor diye o derece sevimli sevgi dolu yaklaşmış bana. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım kafam durdu tamamen. Bir yanım tüm gemileri yak diyor bir yanım bu savaşa girecek gücüm yok diyor. Gücüm kalmadı artık ne yapacağım cidden bilmiyorum
Gördüğüm bütün evliliklerde erkekler kadına kendisini değersizmiş hissini yaşatıyor ne yazık ki , ne desen haksız, suçlu olmakla mükellefiz galiba . Bitmişlik sendromu yaşıyor olabilirsin ama bunun için bir gemi batirilmaz inan ki pire için yorgan yakma dicek ama biliyorum ki çok daha fazlası var. Sabır edip yuvanda durmak bir seçenek olduğu gibi yuvayı yıkıp belki pişman olmakta bir seçenek kendine, kocana ve çocuklarina reva görmek istediğin şeyi tercih et. Ben olsam mükafati Allah'tan bekleyip Allah için sabır gösterirdim. Allah karşılığını mutlaka verecektir aile olmak zor çok zor. İstiğfar çekip olabildiğince olmaya çalış inşaallah
Kızlar eşim sabah sinirle çıktı gitti. Zaten bu ara sürekli sinirli sürekli gergin yani evde çoğunlukla iki yabancı gibiyiz. Sürekli bir kenarda elinde telefon hiç konuşmuyor neyse bugün yine sinirle kalktı gitti ailesinin oturduğu ilçeye gitti şimdi mesaj yazdım ona dedim ki orada yaşa zaten evde bir sorun oldu mu hemen kaçıp oraya gidiyorsun. O da yazmış ki dur zaten ailemle bile tartıştım yazmış. Ne desem bilemedim içimden bir sürü şey geliyor ama dersem büyük kavga ederiz demesem sinir beni deli ediyor. Sanki hiç mutlu değil gibi sanki benden soğumuş benimle ortak bir alanı ilgisi yokmuş gibi hissediyorum. Bende mutlu değilim yani evlendiğim için pişman olmuş buluyorum kendimi çok defa ne yapacağım bilmiyorum. Geçen gün bayramda bana karşı öyle güzel davranıyordu ki canım aşkım falan filan ama sebebini anladım köye taşınalim diye beni ikna etmeye çalışıyor diye o derece sevimli sevgi dolu yaklaşmış bana. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım kafam durdu tamamen. Bir yanım tüm gemileri yak diyor bir yanım bu savaşa girecek gücüm yok diyor. Gücüm kalmadı artık ne yapacağım cidden bilmiyorum
Gördüğüm bütün evliliklerde erkekler kadına kendisini değersizmiş hissini yaşatıyor ne yazık ki , ne desen haksız, suçlu olmakla mükellefiz galiba . Bitmişlik sendromu yaşıyor olabilirsin ama bunun için bir gemi batirilmaz inan ki pire için yorgan yakma dicek ama biliyorum ki çok daha fazlası var. Sabır edip yuvanda durmak bir seçenek olduğu gibi yuvayı yıkıp belki pişman olmakta bir seçenek kendine, kocana ve çocuklarina reva görmek istediğin şeyi tercih et. Ben olsam mükafati Allah'tan bekleyip Allah için sabır gösterirdim. Allah karşılığını mutlaka verecektir aile olmak zor çok zor. İstiğfar çekip olabildiğince olmaya çalış inşaallah
Baya ağladı uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum dedi baya sıkıntı yaşıyorum ne yapacağım ev bulamadım bebek doğacak ne yapacağız bilmiyorum falan dedi. Baya zayıfladı zaten yüzü çöktü ailesiyle de bu konuda tartışmış işi bırakıp gideceğim buralardan demiş ailesi sanırım nasıl olacak falan demiş o da tüm içindeki sıkıntıyı onlara yansıtmış bağırmış herhalde çünkü annesi beni arıyor eşimi aramıyor kırılmışlar sanırım yani acıdım yine ona etti eyledi ona üzülmemi sağladı