Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
B*k alırsın deseydin Allah'ım ya . Edepsiz şeyler bir evladı anneden koparmak kolay mı. Sen kimseyş takma ayıp olan bir şeyi sen değil o terbşyesizler yaptı o yüzden bir kulağından girsin diğerinden çıksınb
Ettiğim küfürler destanlar yani aynı şeyi dedim yiyorsa al hadi dene dedim canını yakarım bu defa onların Ankara böyle birşey ile ilk kez karşılasir aynı iş yerindeyiz birde yerle bir oldu onurum gururum birde bana ne yazmış geçen bir ara kaçamak yapariz dediğine bak hayat kadınınımiyim lan ben dedim bayramın ikinci günü dedim ya bana şey yazmış 40 çıksın tatile gidelim al ksrini git uzak dur bizden dedim yüzsüz yemin ediyorum yüzsüz
Ettiğim küfürler destanlar yani aynı şeyi dedim yiyorsa al hadi dene dedim canını yakarım bu defa onların Ankara böyle birşey ile ilk kez karşılasir aynı iş yerindeyiz birde yerle bir oldu onurum gururum birde bana ne yazmış geçen bir ara kaçamak yapariz dediğine bak hayat kadınınımiyim lan ben dedim bayramın ikinci günü dedim ya bana şey yazmış 40 çıksın tatile gidelim al ksrini git uzak dur bizden dedim yüzsüz yemin ediyorum yüzsüz
Ya resmen sana asağılık kadın yakıştırması yapıyor Allah'ım böyle insanlar hepinizden uzak dursun inşallah itin karısı neyine yetmiyormuş . Yada çocuğunun annesi o kadar onuuru düşük bşrimiymil onun için cidden pes diyorum ya valla kendi karakteri bozuk senin de öyle sandı herhalde
Ya resmen sana asağılık kadın yakıştırması yapıyor Allah'ım böyle insanlar hepinizden uzak dursun inşallah itin karısı neyine yetmiyormuş . Yada çocuğunun annesi o kadar onuuru düşük bşrimiymil onun için cidden pes diyorum ya valla kendi karakteri bozuk senin de öyle sandı herhalde
Evet evet ben hayat kadınınımiyim delirdim ama ya böyle düşündükçe dahada deliriyorum pislik o pislik istediği ben kimse ile olmayım kimse hayatımda olmasın onu istiyor benim aklıma girmek istiyor ama geçti ben Akıllandım maymun gözünü açtı
Evet evet ben hayat kadınınımiyim delirdim ama ya böyle düşündükçe dahada deliriyorum pislik o pislik istediği ben kimse ile olmayım kimse hayatımda olmasın onu istiyor benim aklıma girmek istiyor ama geçti ben Akıllandım maymun gözünü açtı
Ahaha beyfendiye bak sen hem eşinden hem senden faydalanacak kendşnş baya zeki sanıyor sanırım garibim. Sana hiç bir konuda karışamaz çok karışmak istiyorsa ilk ayrılwcwk gelip seninle evlenecek öyle kendini bir b*k yerine koymasın
Ahaha beyfendiye bak sen hem eşinden hem senden faydalanacak kendşnş baya zeki sanıyor sanırım garibim. Sana hiç bir konuda karışamaz çok karışmak istiyorsa ilk ayrılwcwk gelip seninle evlenecek öyle kendini bir b*k yerine koymasın
Ahaha evlenmek bir daha onunla özellikle asla asla işim olmaz ben kimseyi istemiyorum tek istediğim mutlu olmak çocuklarımla başka birşey istemiyorum umurumda degiller ama canımı sıkarlarsa canlarını sıkarım hepsinin sadece uzak dursun
Kızlar eşim sabah sinirle çıktı gitti. Zaten bu ara sürekli sinirli sürekli gergin yani evde çoğunlukla iki yabancı gibiyiz. Sürekli bir kenarda elinde telefon hiç konuşmuyor neyse bugün yine sinirle kalktı gitti ailesinin oturduğu ilçeye gitti şimdi mesaj yazdım ona dedim ki orada yaşa zaten evde bir sorun oldu mu hemen kaçıp oraya gidiyorsun. O da yazmış ki dur zaten ailemle bile tartıştım yazmış. Ne desem bilemedim içimden bir sürü şey geliyor ama dersem büyük kavga ederiz demesem sinir beni deli ediyor. Sanki hiç mutlu değil gibi sanki benden soğumuş benimle ortak bir alanı ilgisi yokmuş gibi hissediyorum. Bende mutlu değilim yani evlendiğim için pişman olmuş buluyorum kendimi çok defa ne yapacağım bilmiyorum. Geçen gün bayramda bana karşı öyle güzel davranıyordu ki canım aşkım falan filan ama sebebini anladım köye taşınalim diye beni ikna etmeye çalışıyor diye o derece sevimli sevgi dolu yaklaşmış bana. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım kafam durdu tamamen. Bir yanım tüm gemileri yak diyor bir yanım bu savaşa girecek gücüm yok diyor. Gücüm kalmadı artık ne yapacağım cidden bilmiyorum
Ahaha evlenmek bir daha onunla özellikle asla asla işim olmaz ben kimseyi istemiyorum tek istediğim mutlu olmak çocuklarımla başka birşey istemiyorum umurumda degiller ama canımı sıkarlarsa canlarını sıkarım hepsinin sadece uzak dursun
İnsan deli oluyor bu duruma sanki eşi değilim yabancı biriyim hissi oluşuyor insanda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet biraz gel git birisi bir bakıyorum çok aşk dolu bir bakıyorum buz gibi anlayamıyorum yani birşeyler yaşıyor ama hep içinde ben yokum sanki yabancıyım bana bişey demiyor anlatmıyor herşeyi ablasına anlatıyor buda beni artık deli ediyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet biraz gel git birisi bir bakıyorum çok aşk dolu bir bakıyorum buz gibi anlayamıyorum yani birşeyler yaşıyor ama hep içinde ben yokum sanki yabancıyım bana bişey demiyor anlatmıyor herşeyi ablasına anlatıyor buda beni artık deli ediyor
Valla haklısın çünkü bu durum hep bize zarar veriyor cidden yaşam enerjim kalmadı bişey yapasim yok baya psikolojim bozuldu depresif bir ruh halindeyim bu insanı cidden çökertiyor
Boşver kendini üzme o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran fazla yüz verdin mi kendini vazgeçilmez sanıyorlar unutma fazla değer baş eğer dua et stres yapma bebeğini kucağına alacağın zamanı düşün mutlu ol sen üzüldükçe olan sana oluyor ona birşey olmaz