Sorum var Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,190 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Emin ol mutsuz bir aileye gelmiyor sadece bazı sorunların üstesinden gelmeye çalışan ebeveynleri var onların da üstesinden gelince sizden daha mutlusu olmayacak bana güven
İnşallah canım 🥰 pek inancım kalmadı buna ama inşallah 🤲 eve gelmedi düşünebiliyor musun bide mesajla bunu bana bildirdi. Kesin yine alkol almıştır o rezil arkadaşlarıyla ondan konuşamıyor benimle anlamayayim diye çünkü söz vermişti bana böyle birşey yapmicam bidaha diye

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İnşallah canım 🥰 pek inancım kalmadı buna ama inşallah 🤲 eve gelmedi düşünebiliyor musun bide mesajla bunu bana bildirdi. Kesin yine alkol almıştır o rezil arkadaşlarıyla ondan konuşamıyor benimle anlamayayim diye çünkü söz vermişti bana böyle birşey yapmicam bidaha diye
Söz verip tutmadı ise daha beter 🤦🏻‍♀️Allah'ım bu erkekler hep böyle sanırım eşimde öyle yapmıştı alkol konusunda hayvan ile 2 3 gün konuşmamıştım şuan ağzına sürmüyor

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kayra var ya teyzesii sarılığı düşüşte 8.8 e düştü pazartesi 9.7 idi şuan 8.8 pazartesi yada salı yeniden gidecez eli yüzü açıldı yavrurmun inşallah 0 da görecez 😍😍. Şu gaziden gelecek sonuölar çıksın eşim artık ne olursa olsun bu ayın sonu almaya geliyorum dedi bakalım
Güzel haberlerle kuzum benim dualrim siznle napsim eşini oglusunu özledi artık 🤭🤭🤭🤭🤭 @Kayra'nın Annesi 👶🏻

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar eşim sabah sinirle çıktı gitti. Zaten bu ara sürekli sinirli sürekli gergin yani evde çoğunlukla iki yabancı gibiyiz. Sürekli bir kenarda elinde telefon hiç konuşmuyor neyse bugün yine sinirle kalktı gitti ailesinin oturduğu ilçeye gitti şimdi mesaj yazdım ona dedim ki orada yaşa zaten evde bir sorun oldu mu hemen kaçıp oraya gidiyorsun. O da yazmış ki dur zaten ailemle bile tartıştım yazmış. Ne desem bilemedim içimden bir sürü şey geliyor ama dersem büyük kavga ederiz demesem sinir beni deli ediyor. Sanki hiç mutlu değil gibi sanki benden soğumuş benimle ortak bir alanı ilgisi yokmuş gibi hissediyorum. Bende mutlu değilim yani evlendiğim için pişman olmuş buluyorum kendimi çok defa 🤦 ne yapacağım bilmiyorum. Geçen gün bayramda bana karşı öyle güzel davranıyordu ki canım aşkım falan filan ama sebebini anladım köye taşınalim diye beni ikna etmeye çalışıyor diye o derece sevimli sevgi dolu yaklaşmış bana. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım kafam durdu tamamen. Bir yanım tüm gemileri yak diyor bir yanım bu savaşa girecek gücüm yok diyor. Gücüm kalmadı artık ne yapacağım cidden bilmiyorum 😟😐
Ahbe kizim o nasil davraniyorsa sende oyle yap o konusmur sende konusma kendini birsey sanmasin onun yapdiginin 10 katini yap o sogugsa sende soguk ol ay uzun uzun mesajlar yazib derdinj anlatigda o sadece ay yene djr dira başladi deye duşunecek amma hic yazmasan hec umrunde degilmis gibi davransan paşa paşa gelib ayaklarn kapanacak.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Söz verip tutmadı ise daha beter 🤦🏻‍♀️Allah'ım bu erkekler hep böyle sanırım eşimde öyle yapmıştı alkol konusunda hayvan ile 2 3 gün konuşmamıştım şuan ağzına sürmüyor
Ben kokusunu bile bilmezdim sayesinde öğrendim o pis kokuyu söz verdi ama ne zaman eve gelmese ne zaman orada kalsa o arkadaşlarıyla içiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

🤭🤭Evet kuzum özlesin zaten iyi oluyor ona😂😂
Özlesin hem oğluşunu hem eşini 🤗🤗

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ben kokusunu bile bilmezdim sayesinde öğrendim o pis kokuyu söz verdi ama ne zaman eve gelmese ne zaman orada kalsa o arkadaşlarıyla içiyor
Biliyorum Ayşem şuan ne yaşadığını rbbim onuda p bataklıktan kurtrasın o arkaşlarınıda ondan uzak eylesin inşallah 🤲🏻.canını sıkma olur mu balım o üzülmorsa sende üzülme boşver konuşma, yemeğini ver suyunu ver tsmms. İçini dök sonra cidden konuşmayı kes bütün içinde birikenleri söyle yüzüne sonra konuşmayı kes bak nasıl kötü olacak

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Yerim seni ben ya Ayşem sen baya bir süre Ankara'ya artık gelmezsin 🤔🤔 @Kayra'nın Annesi 👶🏻
Valla ayak basmaö 😂😂 seneye bu zamankar samsunw gidecez inşallah 🤲🏻. Ama Ankara'ya gelmem desem bile gelirim mecbur ailem burda tabi eşim tek göndermez Kayra bey olduğu için o müsait olduğu zaman geliriz oda yıllık izinde 😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
🤭🤭Evet kuzum özlesin zaten iyi oluyor ona😂😂
Özlesin hem oğluşunu hem eşini 🤗🤗
Ahbe kizim o nasil davraniyorsa sende oyle yap o konusmur sende konusma kendini birsey sanmasin onun yapdiginin 10 katini yap o sogugsa sende soguk ol ay uzun uzun mesajlar yazib derdinj anlatigda o sadece ay yene djr dira başladi deye duşunecek amma hic yazmasan hec umrunde degilmis gibi davransan paşa paşa gelib ayaklarn kapanacak.
Bugünden sonra ne yaparsa yapsın gelmedi ya bu gece benim için cidden bitti öyleki kalkıp çekip gitmeyi düşünüyorum naparsa yapsın ya varya birşey yapmış olsam yani hani geldi de ne bileyim trip atmış olsam kötü bişey demiş olsam diyecem ondan gitti de gelmedi aksine ilk defa dedim bir adım atayım hani güzel geçsin günümüz şakalaştım bile onunla ama geldi yine sinir stres çekti gitti sabah ve bu saate kadar ne aradı ne sordu en son bir saat önce eve gelmicem bu gece haberin olsun yazmış bu sevmemek değil de nedir insan hamile karısına böyle davranır mı? Ben seni seviyorum yazmış ama sevmek böyle bişey olmamalı. Yada bilmiyorum sadece sevmek yetmiyor bazen.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar