Sorum var Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,185 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım
Bizimki bu gece eve gelmeyecekmiş mesaj atmış aramamış bile mesajla bu gece gelmicem yazmış daha diyecek biseyim kalmadı yani 🤷 Bende mutlu olmadığın yerde olma zaten yazdım ama ağlamıcam kendimi üzmeyeceğim cidden artık kim ne yaparsa yapsın kimse için üzülmeyeceğim kimse için kendimi bebeğimi mutsuz etmicem. Ama bu gece eve gelmedi ya benim için herşey bitti 😐
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla canım ben şahsen artık sesiz kalmaktan yanayım çok soyeldim etim etmedim anlamıyor baktım olmuyor bende artık onu Kendi haline bıraktım çünkü zarar gören hep ben oluyor ben ağlıyor ben üzülüyor ben yıpranıyorum en sonunda dedim sen bilirsin çekildim şimdi az da olsa benim dediğime geliyor 😔
Bende artık bu saatten sonra susmayı tercih edeceğim çünkü daha diyecek lafım kalmadı. Hamileliğim berbat geçti hergun ağlama her gün gerginlik mutsuzluk olan hep bana oluyor. Adam evde yok annesinde de değil artık kafayı mı bulmuş ne yapmış bilmiyorum saçma sapan şeyler yazıp duruyor olan yani hep bana oluyor lanetli gibiyim mutluluk benden sürekli kaçıyor

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bizimki bu gece eve gelmeyecekmiş mesaj atmış aramamış bile mesajla bu gece gelmicem yazmış daha diyecek biseyim kalmadı yani 🤷 Bende mutlu olmadığın yerde olma zaten yazdım ama ağlamıcam kendimi üzmeyeceğim cidden artık kim ne yaparsa yapsın kimse için üzülmeyeceğim kimse için kendimi bebeğimi mutsuz etmicem. Ama bu gece eve gelmedi ya benim için herşey bitti 😐

Bende artık bu saatten sonra susmayı tercih edeceğim çünkü daha diyecek lafım kalmadı. Hamileliğim berbat geçti hergun ağlama her gün gerginlik mutsuzluk olan hep bana oluyor. Adam evde yok annesinde de değil artık kafayı mı bulmuş ne yapmış bilmiyorum saçma sapan şeyler yazıp duruyor olan yani hep bana oluyor lanetli gibiyim mutluluk benden sürekli kaçıyor
Ah ah Ayşem rabbim yardımcın olsun iyi yazmışsın kuzum o laf ona eöin ol yeter

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Konuş ayşem kavga olacak büyüyecek fiye asla korkma duygularını sonuna kadar dile getir bak ben daha 2 gün önce eşimle bir kavga ettim sabah saat 4 e kadar içinden geçiyorsa yazdım sebepleri sonuçları ile arwmıx tatlıya bağlandı içindekileri dökmeden ne sen ne o seni anlayabilir güzelce otur kendi canını sıkan her şeyi yüzüne söyle bak günün sonun da üstünden yük kalkacak .
Ayşe çok haklı kuzum söylemeyince tartışma oluyor herşeyi konuşunca birbirinizi dinleyince orta yol bulunuyor kavga asla çözüm değil uzmekten kirilmaktan başka rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah 🤲🤲

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ah ah Ayşem rabbim yardımcın olsun iyi yazmışsın kuzum o laf ona eöin ol yeter
Seni Seviyorum ama sen beni anlamıyorsun yazmış 😐 keşke hamile olmasaydım bu bebeğe yazık etmeseydim yazdım 😣😣 sanki böyle havadayim boşlukta gibi şeytan diyor kalk hazırlan git evden bulamasin seni ama hamile hamile bunu yapamam şuan biliyorum 😔

Ayşe çok haklı kuzum söylemeyince tartışma oluyor herşeyi konuşunca birbirinizi dinleyince orta yol bulunuyor kavga asla çözüm değil uzmekten kirilmaktan başka rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah 🤲🤲
Amin canım inşallah 🙏

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Seni Seviyorum ama sen beni anlamıyorsun yazmış 😐 keşke hamile olmasaydım bu bebeğe yazık etmeseydim yazdım 😣😣 sanki böyle havadayim boşlukta gibi şeytan diyor kalk hazırlan git evden bulamasin seni ama hamile hamile bunu yapamam şuan biliyorum 😔

Amin canım inşallah 🙏
Anlamıyorsun değil enişte bey kendini adam gibi açmıyor o kendini anlayacak kimse kimseyi ufak tefek detaylar ile anlayamaz kimse müneccim değil sen onu 1 lafı ile anlayamazsın 10 yıllık 20 yıllık evli değilsiniz o kendini sana anlatacak her seferinde usanmadan sonra zaten sen ona o sana alışacaak ama zaman her şey. Biraz ağır bir cümle yazmışsın ama olsun en azından senin neler düşündüğünü kırıldığını anlayabilir tabi o kadar empati duygusu varsa

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Amin aşkım kayram nasıl oldu sen ne zaman eve gidiceksin. @Kayra'nın Annesi 👶🏻

Amin canım inşallah 🙏
Kuzum dualarım. Seninle Ayşem benim ne zamandır evlisin

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Kayra var ya teyzesii sarılığı düşüşte 8.8 e düştü pazartesi 9.7 idi şuan 8.8 pazartesi yada salı yeniden gidecez eli yüzü açıldı yavrurmun inşallah 0 da görecez 😍😍. Şu gaziden gelecek sonuölar çıksın eşim artık ne olursa olsun bu ayın sonu almaya geliyorum dedi bakalım
Amin aşkım kayram nasıl oldu sen ne zaman eve gidiceksin. @Kayra'nın Annesi 👶🏻

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Anlamıyorsun değil enişte bey kendini adam gibi açmıyor o kendini anlayacak kimse kimseyi ufak tefek detaylar ile anlayamaz kimse müneccim değil sen onu 1 lafı ile anlayamazsın 10 yıllık 20 yıllık evli değilsiniz o kendini sana anlatacak her seferinde usanmadan sonra zaten sen ona o sana alışacaak ama zaman her şey. Biraz ağır bir cümle yazmışsın ama olsun en azından senin neler düşündüğünü kırıldığını anlayabilir tabi o kadar empati duygusu varsa
Bebeğimi çok seviyorum ama böyle bir aileye gelmesini istemezdim anne baba mutsuzken bebekte mutsuz olur 😣 ne yapacağım bilmiyorum kafam durmuş gibi

Kayra var ya teyzesii sarılığı düşüşte 8.8 e düştü pazartesi 9.7 idi şuan 8.8 pazartesi yada salı yeniden gidecez eli yüzü açıldı yavrurmun inşallah 0 da görecez 😍😍. Şu gaziden gelecek sonuölar çıksın eşim artık ne olursa olsun bu ayın sonu almaya geliyorum dedi bakalım
Yerim onu güçlü adam Kayra'mız yenecek sarılığı az kalmış zaten 🤗🤗 inşallah sağlıkla evinize dönersiniz 😍😍

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bebeğimi çok seviyorum ama böyle bir aileye gelmesini istemezdim anne baba mutsuzken bebekte mutsuz olur 😣 ne yapacağım bilmiyorum kafam durmuş gibi
Emin ol mutsuz bir aileye gelmiyor sadece bazı sorunların üstesinden gelmeye çalışan ebeveynleri var onların da üstesinden gelince sizden daha mutlusu olmayacak bana güven

Yerim onu güçlü adam Kayra'mız yenecek sarılığı az kalmış zaten 🤗🤗 inşallah sağlıkla evinize dönersiniz 😍😍
İnşallah teyzesi inşallah ama sarılık düşüyor şükür de kan değeri hala düzelmedi istenilen değerde değil 🥺🥺

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar