İnşallah düzelir çünkü artık içime ata ata sinir hastası oldum düpedüz. Ev bulamıyoruz diye deliriyor ama zamanında ben bir sürü ev buldum tutmadı gidip şimdi de ev yok hep eşyalı yada günlük kiralık daireler şimdi tutturmuş köye tasinalim köyde harika evimiz var deyip duruyor ben köye gidemem gidersem hayatım boyunca mutlu olamam yapamam orada benKonuş ayşem kavga olacak büyüyecek fiye asla korkma duygularını sonuna kadar dile getir bak ben daha 2 gün önce eşimle bir kavga ettim sabah saat 4 e kadar içinden geçiyorsa yazdım sebepleri sonuçları ile arwmıx tatlıya bağlandı içindekileri dökmeden ne sen ne o seni anlayabilir güzelce otur kendi canını sıkan her şeyi yüzüne söyle bak günün sonun da üstünden yük kalkacak .

Amin canım inşallah nefes alamıyorum öyle bir bunalmış haldeyim ki cidden sanki biri boğazımı sıkıyor öyle bir haldeyim ki ve sürekli aynı degismiyor bu durumCanım benim seni çok iyi anlıyorum birde gebelik var şimdi baya gerilmisindir üzüldugunu biliyorum sakın ağlama canım bebeğin etkileniyor bu durumundan inşallah bu sorunların üstesinden gelirsiniz Allah yardımcınız olsun İnşallah
Şimdi ailesiyle de tartışmış neden diye sormadım bile çünkü benimle de tartışıyor hiç umurunda değil çekip gidiyor ortada yok hatta mesaj olarak sadece bananeeee yazasim geldi öyle sinir var içimde bu bebeğim varya içimde perişan oldu her günüm sinir stres gerginlik mutsuzluk gözyaşı düpedüz bu bebek nasıl mutlu neşeli bir bebek olacak bilmiyorumKonuş ayşem kavga olacak büyüyecek fiye asla korkma duygularını sonuna kadar dile getir bak ben daha 2 gün önce eşimle bir kavga ettim sabah saat 4 e kadar içinden geçiyorsa yazdım sebepleri sonuçları ile arwmıx tatlıya bağlandı içindekileri dökmeden ne sen ne o seni anlayabilir güzelce otur kendi canını sıkan her şeyi yüzüne söyle bak günün sonun da üstünden yük kalkacak .
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benimle biseyini paylaşmıyor ki ablasıyla daha çok konuşup anlatır ben elalem olduğum için o evdeki onların içindeki hiçbir şeyi bilmiyorum. Bu saat oldu sabah 11 de çıktı evden hala yok ortada arayıp sormuyor bile nasılsın ne yaptın hamilesin sancin oluyor bu ara yani umrunda değil adamın. Bana sevgi dolu sözler söylüyorsa canım cicim yapıyorsa illaki bişey istiyordur yoksa oturur bir kenarda elinde telefon öylece durur Facebook'ta gezerGitmek herzaman kolaydır şuan herkesin sıkıntıları çok sen sabırlı ve sakin davran merak etme her sabrın sonu selamettir Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez sen hep dua et eşinle güzelcene konuş sorunlarınızı birbirinizle paylaşın herşey bir imtihandır rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah![]()