Sorum var Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,190 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine eşim yine ben yine sorunlar 🤦
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Özlesin tabi ....
Özlesin hem oğluşunu hem eşini 🤗🤗

Bugünden sonra ne yaparsa yapsın gelmedi ya bu gece benim için cidden bitti öyleki kalkıp çekip gitmeyi düşünüyorum naparsa yapsın ya varya birşey yapmış olsam yani hani geldi de ne bileyim trip atmış olsam kötü bişey demiş olsam diyecem ondan gitti de gelmedi aksine ilk defa dedim bir adım atayım hani güzel geçsin günümüz şakalaştım bile onunla ama geldi yine sinir stres çekti gitti sabah ve bu saate kadar ne aradı ne sordu en son bir saat önce eve gelmicem bu gece haberin olsun yazmış bu sevmemek değil de nedir insan hamile karısına böyle davranır mı? Ben seni seviyorum yazmış ama sevmek böyle bişey olmamalı. Yada bilmiyorum sadece sevmek yetmiyor bazen
Şuan birazda sende hamilelik pskolojisi var balım ondsm da biraz böylesin tamam eve gelmemesi asla affedilir bir şey değil ... Ne denr nasıl teselli verilir bu konuda bilmiyorum Ayşem şahsen teselli vermekte istemiyorum yani eşim böyle bir şeyi bana yapsa sanırım evde bulamazdı beni ods bunu çok iyi biliyor sana böyle demiyorum ama bilmiyorum ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Deli ya sen 1sene yoksun ankkarada desene 🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Niye kız beni mi özlicdn🤭

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Özlesin tabi ....

Şuan birazda sende hamilelik pskolojisi var balım ondsm da biraz böylesin tamam eve gelmemesi asla affedilir bir şey değil ... Ne denr nasıl teselli verilir bu konuda bilmiyorum Ayşem şahsen teselli vermekte istemiyorum yani eşim böyle bir şeyi bana yapsa sanırım evde bulamazdı beni ods bunu çok iyi biliyor sana böyle demiyorum ama bilmiyorum ya

Ozleerim tabi goremesemde seni kalbim seninle benim🫶 @Kayra'nın Annesi 👶🏻

Özlesin tabi ....

Ayşem Ankara'da oturuyorum. Ama bir türlü alışamadım hala aklım annemlerde neden acaba sen nasıl alıştın başka yere 🤔🤔🤔🤔🤔🤔 @Kayra'nın Annesi 👶🏻

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ozleerim tabi goremesemde seni kalbim seninle benim🫶 @Kayra'nın Annesi 👶🏻

Ayşem Ankara'da oturuyorum. Ama bir türlü alışamadım hala aklım annemlerde neden acaba sen nasıl alıştın başka yere 🤔🤔🤔🤔🤔🤔 @Kayra'nın Annesi 👶🏻
Benim kalbimde seninle balım 😍.teyze olmayı bekliyorum inşallah 🤲🏻🤭.
Kocam bey sağolsun öküz mçküz ama baya yardımcı oldu kuzum bana seviyorum ayıcığı 🤭🤭😍. Onun sayesinde aliştim , onun sayesinde güçlü oldum ,onun sayesinde korkularımı yendim ,onun sayesinde Kayra beyin annesi oldum 😍😍

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Benim kalbimde seninle balım 😍.teyze olmayı bekliyorum inşallah 🤲🏻🤭.
Kocam bey sağolsun öküz mçküz ama baya yardımcı oldu kuzum bana seviyorum ayıcığı 🤭🤭😍. Onun sayesinde aliştim , onun sayesinde güçlü oldum ,onun sayesinde korkularımı yendim ,onun sayesinde Kayra beyin annesi oldum 😍😍
Yerim ben sizleri annemi özledim dyorum gitmek istiyorum diyorum Ayşem çok yalnızım sanki bunaliyirum evde uvrascak birşeyler olsa 🤭🤔🤔🤔 @Kayra'nın Annesi 👶🏻

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşim sabah sinirle çıktı gitti. Zaten bu ara sürekli sinirli sürekli gergin yani evde çoğunlukla iki yabancı gibiyiz. Sürekli bir kenarda elinde telefon hiç konuşmuyor neyse bugün yine sinirle kalktı gitti ailesinin oturduğu ilçeye gitti şimdi mesaj yazdım ona dedim ki orada yaşa zaten evde bir sorun oldu mu hemen kaçıp oraya gidiyorsun. O da yazmış ki dur zaten ailemle bile tartıştım yazmış. Ne desem bilemedim içimden bir sürü şey geliyor ama dersem büyük kavga ederiz demesem sinir beni deli ediyor. Sanki hiç mutlu değil gibi sanki benden soğumuş benimle ortak bir alanı ilgisi yokmuş gibi hissediyorum. Bende mutlu değilim yani evlendiğim için pişman olmuş buluyorum kendimi çok defa 🤦 ne yapacağım bilmiyorum. Geçen gün bayramda bana karşı öyle güzel davranıyordu ki canım aşkım falan filan ama sebebini anladım köye taşınalim diye beni ikna etmeye çalışıyor diye o derece sevimli sevgi dolu yaklaşmış bana. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım kafam durdu tamamen. Bir yanım tüm gemileri yak diyor bir yanım bu savaşa girecek gücüm yok diyor. Gücüm kalmadı artık ne yapacağım cidden bilmiyorum 😟😐
Ben de ayrıldım biliyorsunuz bir çoğunuz bende geçen geldi iki gün üst üste geldi kafasına göre geliyor bebek için bende kafan estikçe gelemezsin dedim bana diyorki elim ayağım titriyor sana burda bir vururum yarısı boşa gider seni burda öldürürüm kimsenin ruhu duymaz dedi bende o lafın üstüne yıktım binayı defol git sen kimi öldürüyorsun falan tabi köye gitti bayramın 2 günü yazmış bana nasılsın diye yüzsüz sanane dedim bende sonra Zeynebin fotoğrafini atarmisin yazmış atamam dedim benimle telefonda güzelce konuşuyor ama yanıma gelince tehdit ediyor beni korkmuyorum ama bilmiyorum piskolojim açısından delirmek üzereyim 🥺

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ben de ayrıldım biliyorsunuz bir çoğunuz bende geçen geldi iki gün üst üste geldi kafasına göre geliyor bebek için bende kafan estikçe gelemezsin dedim bana diyorki elim ayağım titriyor sana burda bir vururum yarısı boşa gider seni burda öldürürüm kimsenin ruhu duymaz dedi bende o lafın üstüne yıktım binayı defol git sen kimi öldürüyorsun falan tabi köye gitti bayramın 2 günü yazmış bana nasılsın diye yüzsüz sanane dedim bende sonra Zeynebin fotoğrafini atarmisin yazmış atamam dedim benimle telefonda güzelce konuşuyor ama yanıma gelince tehdit ediyor beni korkmuyorum ama bilmiyorum piskolojim açısından delirmek üzereyim 🥺
Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah 🤲🏻 o evlenmedi mi Allah'ım akıl fikir versin ona

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah 🤲🏻 o evlenmedi mi Allah'ım akıl fikir versin ona
Ay evet evet aldı karısını gitti boy gösterisi yapiyorlardir vallah kariyi dövecem o malı da gebertcem herkes alay ediyor benimle ya neler diyorlar arkamdan mal işte yarım akıllı benim hakkımda söyledikleri şeyler zoruma gidiyor çocuğu olmuyo ya kadının bebek için evlendi benimle beni kandırdı diyorlar cevredekiler bebeği alacak diyorlar o okuzde beni bebekle de tehdit ediyor alacam sen oyununu oyna bana böyle şeyler diyor saçma sapan cidden sinirlerimi bozdular

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ay evet evet aldı karısını gitti boy gösterisi yapiyorlardir vallah kariyi dövecem o malı da gebertcem herkes alay ediyor benimle ya neler diyorlar arkamdan mal işte yarım akıllı benim hakkımda söyledikleri şeyler zoruma gidiyor çocuğu olmuyo ya kadının bebek için evlendi benimle beni kandırdı diyorlar cevredekiler bebeği alacak diyorlar o okuzde beni bebekle de tehdit ediyor alacam sen oyununu oyna bana böyle şeyler diyor saçma sapan cidden sinirlerimi bozdular
B*k alırsın deseydin Allah'ım ya . Edepsiz şeyler bir evladı anneden koparmak kolay mı. Sen kimseyş takma ayıp olan bir şeyi sen değil o terbşyesizler yaptı o yüzden bir kulağından girsin diğerinden çıksınb

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar