Yumurta Tembelliği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde AmineErva'm tarafından oluşturulan Yumurta Tembelliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,268 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Yumurta Tembelliği
Konbuyu başlatan AmineErva'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yumurta tembelliği için neler önerirsiniz fikirlerinize ihtiyacım var çok teşekkür ediyorum ❤️
Canım soğan kürü çok ise yarıyor faydasını göreceksin eminim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar yumurta tembelliği için neler önerirsiniz fikirlerinize ihtiyacım var çok teşekkür ediyorum ❤️
Sağlıklı beslenin. Üreme potansiyelinizi maksimum seviyeye çıkarmak için sağlıklı bir beslenme biçimini benimsemek önemli. ...
Hafif egzersiz. ...
Bilinçaltını rahatlatın. ...
Hayal edin. ...
Güvenli seks yapın. ...
Sigarayı bırakın. ...
canım internetten baktım bunlar çıktı belki bunlar da işine yarayabilir ...

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Canım soğan kürü çok ise yarıyor faydasını göreceksin eminim

Sağlıklı beslenin. Üreme potansiyelinizi maksimum seviyeye çıkarmak için sağlıklı bir beslenme biçimini benimsemek önemli. ...
Hafif egzersiz. ...
Bilinçaltını rahatlatın. ...
Hayal edin. ...
Güvenli seks yapın. ...
Sigarayı bırakın. ...
canım internetten baktım bunlar çıktı belki bunlar da işine yarayabilir ...
Soğan kürü nasıl yapabilirim

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Soğan kürü nasıl yapabilirim

canım benim evlenmeden önce adet düzensizliğim vardı bu soğan kürünü 2-3 ay denedim adetim her ay günü gününe hatta saati saatine oluyordu ve evlendikten sonra bir buçuk sene çocuğum olmadığı soğan kürü sayesinde çocuğum oldu ama düzenli kullanmam lazım faydasıçok var sadece çocuk için değil yumurtalıklarda temizliyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda masajlarını gösteriyor çoğu kişi memnun sanada tavsiye ederim

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda masajlarını gösteriyor çoğu kişi memnun sanada tavsiye ederim
Biliyorum o sayfayı canım o testler sayesinde bir kızım oldu bu soruyu bir yakınım için sordum da varsa orda bakayım öyleyse

canım benim evlenmeden önce adet düzensizliğim vardı bu soğan kürünü 2-3 ay denedim adetim her ay günü gününe hatta saati saatine oluyordu ve evlendikten sonra bir buçuk sene çocuğum olmadığı soğan kürü sayesinde çocuğum oldu ama düzenli kullanmam lazım faydasıçok var sadece çocuk için değil yumurtalıklarda temizliyor
İnternette yazsam çıkar mı

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Bence hiç kür falan uğraşmayın kürler herkese iyi aynı etki vermez. vakitte kaybetmeyn araştrma hastanesi yada ünvrste hastanelerinin infertilite bölümleri var oraya gidin orda zaten size yol gösterirler doktorlarmz bu konılarda iyi yardmcı oluyolar tıp ilerlemiş durumda çnkü.

Tüm sayfalar yüklendi.