Yumurtalık rezervi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Yumurtalık rezervi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 69 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Yumurtalık rezervi
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar bugün kadın doğuma gittim bana dedı yumurta rezervın küçük dedi başka da sıkıntın yok dedı herşey normal dedi iki çocuğum var şuan düşünmüyoruz ama bu ne demek oluyor bılen var mı ilk kez duydum çünkü de kafama takıldı

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Arkadaşlar bugün kadın doğuma gittim bana dedı yumurta rezervın küçük dedi başka da sıkıntın yok dedı herşey normal dedi iki çocuğum var şuan düşünmüyoruz ama bu ne demek oluyor bılen var mı ilk kez duydum çünkü de kafama takıldı
Yani yumurta sayın az olduğu için kanaman oluyo öyle durumun öyle gösteriyo yada canm yumurtaliklarındaki fölüküllerin az olmasıyla ortaya çıkıyor olabilir canim

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Pek ı bunun bır zararı var mı cnm ilk defa başıma geldı
Hayır canım yaştan dolayı da olabiliyor yaş ilerledikçe yumurtalıklarında foliküllerin azalması ile ortaya çıkabiliyor Yani normal bir durum Korkmana endişe etmene gerek yok

Tüm sayfalar yüklendi.