Yumurtlama hesaplama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mavisim31 tarafından oluşturulan Yumurtlama hesaplama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,312 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yumurtlama hesaplama
Konbuyu başlatan Mavisim31
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mavisim31

Mavisim31

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar kızlar yeniyim aranızda bundan iki ay önce 3 aylık bebeğimi kalp durması nedeniyle kürtaj oldum rabbim kısmet ederse tekrar yine deniyoruz ben bir Ağustos adet oldum yumurtlama tahminime göre 15 ama burda 17 ckyor çatlama kaç gün sürüyor ne zmn test yapablrm

Masalll

Kayıtlı Üye
rank
Şahsen ben adet ten hemen sonraki gün kaldım çünkü başka ilişki olmadığından kesin biliyorum yumurtalara günlerine inanmıyorum bana kalırsa adet bittiği günden hemen sonraki gün bir dolu bir boş yapın derim

Mavisim31

Kayıtlı Üye
rank
Şahsen ben adet ten hemen sonraki gün kaldım çünkü başka ilişki olmadığından kesin biliyorum yumurtalara günlerine inanmıyorum bana kalırsa adet bittiği günden hemen sonraki gün bir dolu bir boş yapın derim
Aslında ypyorm adetimden sonra çok denedim ins tutar baklm

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar kızlar yeniyim aranızda bundan iki ay önce 3 aylık bebeğimi kalp durması nedeniyle kürtaj oldum rabbim kısmet ederse tekrar yine deniyoruz ben bir Ağustos adet oldum yumurtlama tahminime göre 15 ama burda 17 ckyor çatlama kaç gün sürüyor ne zmn test yapablrm
İlk oğlumda bende adetimden hemen sonra hamile kalmıştım nasip canım ya olacak oldu mu oluyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar