Canım 3 çocuğumdada kullandım kızım 14 oğlum 9 yaşında hiçbir sıkıntı olmadı ben 3 numarayı 6 aylıkken koymaya başladım ama uzun süre bırakmadım ara ara 15 dakika koyuyordum simdi 10 aylık ve emekliyor yürütecin yüzüne bile bakmıyor.Kızlar bebeğinizi ne zaman yürütece koydunuz?
İnsan mecbur kalıyo cnm koymaya hiç Bi iş yapamıyoruz6-7 aylıkken koydum, aralıklarla iş yaparken falan 10 aylık sıralamaya yavaş yavaş yürümelere başladı, ayakların da falan şükür sıkıntı yok şimdi de maşallah tazı gibi koşuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yürüteçle alakalı değildir bence 6-7 aylıkken başladım koymaya 10 aylık kendi yürüme çalışmalarına başladı, doktor çok sık olmadan aralıklarla koyabilirsin demişti
Bu kötülüğü diyorsunuzda neye dayanarak bu zamana kadar herkez kullandı bende 3 çocuğumda kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım bütün gün kimse yürüteçte tutmuyor bebeğini hepimizin bacaklarında sorun mu var yani yapmayın böyle siz kullanmıyor olabilirsiniz ama kullananlarıda bebeklerine kötülük yapmakla suçlayamazsınız.Yürüteç de zıpzıp da zararlı. Evde rahat rahat iş yapmak için çocuğuma bu kötülüğü yapamazdım.
Aynen öyle en azından yemek ve süpürge yaparken çok iyi oluyorİnsan mecbur kalıyo cnm koymaya hiç Bi iş yapamıyoruz
Doktorların zararlı dediği bir şeyi sırf kendini düşünüp rahat etmek için yapılırsa, buna kötülük derim. İleride bel ve sırt rahatsızlıkları. Umarım yaşamazlar!Bu kötülüğü diyorsunuzda neye dayanarak bu zamana kadar herkez kullandı bende 3 çocuğumda kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım bütün gün kimse yürüteçte tutmuyor bebeğini hepimizin bacaklarında sorun mu var yani yapmayın böyle siz kullanmıyor olabilirsiniz ama kullananlarıda bebeklerine kötülük yapmakla suçlayamazsınız.