Kızlar merhaba oğlum bugün tam 8 aylık oldu babası gitmiş yürüteç almış içine koydu çok sevdi fakat kimi doktor önermiyor aranızda kullanan var mı canlarım kaçıncı ayda başladınız
Kuzum yürütece kullanıyorum ama şu 1,5 aydır falan Ara ara bildiriyorum Yani ben temizlik yapacağım zaman biniyor şu an kendisi 10 aylık olucak kızım bir zararı olduğunu sanmıyorum oğlum da benim bindi Hani bir sıkıntısı yok şu an 8 yaşında ama ara ara koymanı öneririm Hani saatlerce İçinde kalmasınKızlar merhaba oğlum bugün tam 8 aylık oldu babası gitmiş yürüteç almış içine koydu çok sevdi fakat kimi doktor önermiyor aranızda kullanan var mı canlarım kaçıncı ayda başladınız
Tamam canım benim erkek çocuğu için pek önerilmiyor o yüzden kaygılandım birazKuzum yürütece kullanıyorum ama şu 1,5 aydır falan Ara ara bildiriyorum Yani ben temizlik yapacağım zaman biniyor şu an kendisi 10 aylık olucak kızım bir zararı olduğunu sanmıyorum oğlum da benim bindi Hani bir sıkıntısı yok şu an 8 yaşında ama ara ara koymanı öneririm Hani saatlerce İçinde kalmasın
Ya Dediğim gibi Kuzum çok fazla bindirme Hani Ara ara bindir cok fazla İçinde kalmasın oğlum da benim bindi bir sıkıntı yaşamadık bizTamam canım benim erkek çocuğu için pek önerilmiyor o yüzden kaygılandım biraz
Evet canım uzun süre kalmadığı sürece bir sıkıntı olmaz bende çok acil işlerim olduğunda içine koyarım artıkYa Dediğim gibi Kuzum çok fazla bindirme Hani Ara ara bindir cok fazla İçinde kalmasın oğlum da benim bindi bir sıkıntı yaşamadık biz
Aynen kuzum atıyorum temizlik yapacaksın yemek yapacaksın oyalanması amacıyla yarım saat bir saat içinde durabilir sıkıntı olmaz günlükEvet canım uzun süre kalmadığı sürece bir sıkıntı olmaz bende çok acil işlerim olduğunda içine koyarım artık![]()
Ben 6. Ayda başladım canım oğlum en fazla 1.5 ay bindi şuan sadece onu işeri geri sürmeyi seviyoe sonradan içine sığmadı hemde artık sevmiyor şuan 13 aylık neredeyse 4 aydır filan kullanmıypruz öyle boş duruyoe kenarda oğlum da yürüyor zaten sana tavsiyem içinde 1 saatten fazla bekletme yarım saat ara ile 1 saat bindir sıkıntı olmaz biz hep öule yaptıkKızlar merhaba oğlum bugün tam 8 aylık oldu babası gitmiş yürüteç almış içine koydu çok sevdi fakat kimi doktor önermiyor aranızda kullanan var mı canlarım kaçıncı ayda başladınız
Ben 6 bucuk aylikken cocugumu yurutece koydum ve bir sure tutmuyorum. İslerimi yaparken ya mama sandalyesine koyuyorum ya da yere koyuyorum onune de oyuncaklarini. Yurutece koydugumda takip ediyorum ara ara kendini oturmaya veriyorsa yurutecten aliyorum. Ama dik durup yuruyor oynuyorsa uzun sure bekletiyorum ama en uzun suremiz yarim saat falandir herhaldeKızlar merhaba oğlum bugün tam 8 aylık oldu babası gitmiş yürüteç almış içine koydu çok sevdi fakat kimi doktor önermiyor aranızda kullanan var mı canlarım kaçıncı ayda başladınız
Evet çok haklısın üstüne öyle çok oturması biraz sakıncalı olabilir valla hepsinden sıkılıyrolar mama sandalyesini de aldık ona 1 2 gün oturdu sevdi şimdilerde zorla oturuyor yürüteç de bugün aldık daha ondan sıkıldı hep farklı şeylerin peşindeler maalesefBen 6 bucuk aylikken cocugumu yurutece koydum ve bir sure tutmuyorum. İslerimi yaparken ya mama sandalyesine koyuyorum ya da yere koyuyorum onune de oyuncaklarini. Yurutece koydugumda takip ediyorum ara ara kendini oturmaya veriyorsa yurutecten aliyorum. Ama dik durup yuruyor oynuyorsa uzun sure bekletiyorum ama en uzun suremiz yarim saat falandir herhalde
Canım zaten kendisi bir süre sonra sıkılıp kucağa gelmek istiyor eşime laf anlatamadım alma dedim en fazla 1 2 Ay kullanır anlayan kimBen 6. Ayda başladım canım oğlum en fazla 1.5 ay bindi şuan sadece onu işeri geri sürmeyi seviyoe sonradan içine sığmadı hemde artık sevmiyor şuan 13 aylık neredeyse 4 aydır filan kullanmıypruz öyle boş duruyoe kenarda oğlum da yürüyor zaten sana tavsiyem içinde 1 saatten fazla bekletme yarım saat ara ile 1 saat bindir sıkıntı olmaz biz hep öule yaptık
Canım zaten kendisi bir süre sonra sıkılıp kucağa gelmek istiyor eşime laf anlatamadım alma dedim en fazla 1 2 Ay kullanır anlayan kimBen 6. Ayda başladım canım oğlum en fazla 1.5 ay bindi şuan sadece onu işeri geri sürmeyi seviyoe sonradan içine sığmadı hemde artık sevmiyor şuan 13 aylık neredeyse 4 aydır filan kullanmıypruz öyle boş duruyoe kenarda oğlum da yürüyor zaten sana tavsiyem içinde 1 saatten fazla bekletme yarım saat ara ile 1 saat bindir sıkıntı olmaz biz hep öule yaptık
Cnm valah biz daha 4 aylıkken kullandık 4 tarafını sardık kafasına biseyler yaptık tütsü. Diye öyle böyle şuan 10 aylık halada kulaniyoz hiçbir sorunda çıkmadı alaha şükür şuan emekliyor yastıklara falan tırmanıyor öyle yastıklara yürüyüp gidiyor ama tek başına durupta yurumuyorKızlar merhaba oğlum bugün tam 8 aylık oldu babası gitmiş yürüteç almış içine koydu çok sevdi fakat kimi doktor önermiyor aranızda kullanan var mı canlarım kaçıncı ayda başladınız