Sorum var Yürüyüş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gule30 tarafından oluşturulan Yürüyüş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,053 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yürüyüş
Konbuyu başlatan Gule30
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 14+1 deyim ama her gün yürüyüş yaparım. 10.000 adım falan atarım sizce fazla mı . Başka spor yapmam gün içerisinde de evde aktif biriyim kilo da almadım daha . Sizde nasıl oluyor
Canım kendini çok fazla yorma günde en fazla 30 veya 40 dakika yürümen yeterli fazla yurudugun zaman agrilarin erken baslayabilir 😇

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Bence çok yani bana öyle geldi kendini çık yorma
Beş bin adıma indirsem iyi olacak sanırım 🙈
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım kendini çok fazla yorma günde en fazla 30 veya 40 dakika yürümen yeterli fazla yurudugun zaman agrilarin erken baslayabilir 😇
Hiç bilgim yoktu sormak istedim tecrubeliler var sizin gibi dikkate alacam inşallah 🤗🤗

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 14+1 deyim ama her gün yürüyüş yaparım. 10.000 adım falan atarım sizce fazla mı . Başka spor yapmam gün içerisinde de evde aktif biriyim kilo da almadım daha . Sizde nasıl oluyor
Kuzum bu ilk aylarda yürüyüşü çok abartmamak gerekiyor fazla ayakta kalmak iyi deil ilk aylar son aylarda yürüyüş daha iyi

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Beş bin adıma indirsem iyi olacak sanırım 🙈

Hiç bilgim yoktu sormak istedim tecrubeliler var sizin gibi dikkate alacam inşallah 🤗🤗
🥰🧡 Yürüyüşünü son aylara sakla canım sismelerin ve ödemin olmaması için bol yürüyüş yaparsın

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bu ilk aylarda yürüyüşü çok abartmamak gerekiyor fazla ayakta kalmak iyi deil ilk aylar son aylarda yürüyüş daha iyi
Teşekkür ederm cnm dikkat ederim😘

🥰🧡 Yürüyüşünü son aylara sakla canım sismelerin ve ödemin olmaması için bol yürüyüş yaparsın
Tamam cnm sağol 🥰🥰

Tamam cnm sağol 🥰🥰

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Bende normal de yürüyüş yapıyorum ama bir gün abarttım akşama kanamam oldu bence sizde çok yormayın kendinizi doğum sonrası yine spor yaparsınız doktora danışmadan o kadar uzun yürüyüş sakıncalı olabiliyor 😥

Tüm sayfalar yüklendi.