Yüzde ağız çevresinde uyuşma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hastalıklar kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Yüzde ağız çevresinde uyuşma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,845 kez görüntülenmiş, 111 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hastalıklar
Konu Başlığı Yüzde ağız çevresinde uyuşma
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

İkraNur'annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dün geceden beri ağız bölgemde çevresinde uyuşma mi desem böyle ağırlık hissi mi desem bunun gibi bişey var tam adlandıramiyorum ama korkuyorum sizce neden böyle oluyor devam eder ise birazdan hasteneye gidicem
Canım babamın ki de bikeresinde oyle olmuştu babam sürekli sakız çiğnedi geçti sende öyle yapa iyi gelir

demdem

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar gamzemi korkutmayin🙈

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar dün geceden beri ağız bölgemde çevresinde uyuşma mi desem böyle ağırlık hissi mi desem bunun gibi bişey var tam adlandıramiyorum ama korkuyorum sizce neden böyle oluyor devam eder ise birazdan hasteneye gidicem
Geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur, ben yüz felci geçirdiğim de aynı böyle olmuştum kayma ağırlık uyuşma. Genel cerrahisine görün yada acile git kuzum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur, ben yüz felci geçirdiğim de aynı böyle olmuştum kayma ağırlık uyuşma. Genel cerrahisine görün yada acile git kuzum
Canım bana anlatırmisin ilk nasıl oldu belirtiler nelerdi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım babamın ki de bikeresinde oyle olmuştu babam sürekli sakız çiğnedi geçti sende öyle yapa iyi gelir
Sağol canım

Kizlar gamzemi korkutmayin🙈
Vallahi korkmuyor deilim şimdi demet ya

demdem

Kayıtlı Üye
rank
Canım bana anlatırmisin ilk nasıl oldu belirtiler nelerdi

Sağol canım

Vallahi korkmuyor deilim şimdi demet ya
Oy cnm bnmmm korkma kötü bisey yoktur icin rahat olsun canim benim yorgunluktan olabilir belki veya soguk yüzüne vurduysa ruzgar fln🥰🤗

Tüm sayfalar yüklendi.