Sorum var 1 ayda kaç kilo olmustur merak işte 😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan 1 ayda kaç kilo olmustur merak işte 😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,976 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 1 ayda kaç kilo olmustur merak işte 😂
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ay insalalh günler geçmiyor hemen 10 Haziran gelse yada hemen sağlıkla doğum zamanı gelse diyorum 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Masallah masallah
Ayy inşallah inşallah hayırlısıyla bebişlerimizide sağ Salim bi kucağımıza alabilsek başka hiçbir şey istemem 😅

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
13 mayısta gittiğimde bebeğim o zaman
Ultrason göre 27+4
Normal adete göre 27+2
Suan 30+3
Haftaya 10 hazirana insallah 31+2 olacak
Bebeğiniz bu haftalarda kaç cm kaç kg olmustu
Ben kiloya fazla takılmıyorum çünkü doğduktan sonra her türlü büyürler 🤗🤗 kardeşim 5 kilo doğmuştu baya 2 aylık bebek gibiydi doğduğunda ama şuan bir deri bir kemik yemek yemez baya zayıf uzun ince bir yol gibi bişey 😂😂 ondan kilolu doğmasını değil sağlıkla doğup sağlıkla kilo almasını istiyorum inşallah 🤗🤗 bende bu hafta 29+4 oldum ultrasona göre 3 hafta öndeydi onu anlamadım ama bakalım yarın ne diyecek doktor 🤭🤭

28+6 da 1350 gr dı bende merakla bekliyorum 32. Haftada randevumuz var 🤭
Benimde yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor acayip merak ediyorum 🤗🤗 bu arada Maşallah minnaka 🧿🧿😍😍🥰 bende bugün 29+4 oldum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben kiloya fazla takılmıyorum çünkü doğduktan sonra her türlü büyürler 🤗🤗 kardeşim 5 kilo doğmuştu baya 2 aylık bebek gibiydi doğduğunda ama şuan bir deri bir kemik yemek yemez baya zayıf uzun ince bir yol gibi bişey 😂😂 ondan kilolu doğmasını değil sağlıkla doğup sağlıkla kilo almasını istiyorum inşallah 🤗🤗 bende bu hafta 29+4 oldum ultrasona göre 3 hafta öndeydi onu anlamadım ama bakalım yarın ne diyecek doktor 🤭🤭

Benimde yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor acayip merak ediyorum 🤗🤗 bu arada Maşallah minnaka 🧿🧿😍😍🥰 bende bugün 29+4 oldum
Maşallah kuzum Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍 güzel haberlerle gel bakalım senin minik tosbik neler yapmış içerde 🤭

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah kuzum Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍 güzel haberlerle gel bakalım senin minik tosbik neler yapmış içerde 🤭
Bakalım da onu bu ara aşırı yoruyorum benden çok şikayetçidir kesin 😅😅 ev arıyorum sürekli sabah erkenden çıkıyorum bulamadım gitti 😑 kötü olan Emlakçılarda bile yok sıkıntı var diyor kaç tane emlakçı ile konuştum bugün

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bakalım da onu bu ara aşırı yoruyorum benden çok şikayetçidir kesin 😅😅 ev arıyorum sürekli sabah erkenden çıkıyorum bulamadım gitti 😑 kötü olan Emlakçılarda bile yok sıkıntı var diyor kaç tane emlakçı ile konuştum bugün
Maalesef kiralık ev konusu bu ara çok sıkıntılı kuzum Allah yardımcın olsun. Bebiş bol bol dinlenir karnında merak etme ben yürüyüş yapınca benimki içerde gerilip kalıyor ben adım attıkça oynayıp kendini yormamak için 😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Maalesef kiralık ev konusu bu ara çok sıkıntılı kuzum Allah yardımcın olsun. Bebiş bol bol dinlenir karnında merak etme ben yürüyüş yapınca benimki içerde gerilip kalıyor ben adım attıkça oynayıp kendini yormamak için 😂
Bizimkide yürürken baya kaskatı kalıyor karnimdan çıkmaya çalışıyor gibi baya kasıklarıma baskı yapıyor 😅😅 ev yok ev sahibimiz kuduruyor çıkın die delircem baya yani

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bizimkide yürürken baya kaskatı kalıyor karnimdan çıkmaya çalışıyor gibi baya kasıklarıma baskı yapıyor 😅😅 ev yok ev sahibimiz kuduruyor çıkın die delircem baya yani
O ev sahibin çok güzel laflar hakediyor ama Allah'ın dan bulsun hortlak kari 😂 Bizim bebişler toplu sıkıntılı @Kayra'nın Annesi 👶🏻 de bu dertten muzdarip 😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
O ev sahibin çok güzel laflar hakediyor ama Allah'ın dan bulsun hortlak kari 😂 Bizim bebişler toplu sıkıntılı @Kayra'nın Annesi 👶🏻 de bu dertten muzdarip 😂😂
Hortlak karı mı çok ayıp Mervem 😂😂. Valla kuzum Kayra daha yeni uyudu en son öıldırıavaktım resmen gögğmle oynuyor eşek sıpası bırakıp bırakıp emiyor vermeyince de yaygarayı koparıyor 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.