Sorum var 1 ayda kaç kilo olmustur merak işte 😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan 1 ayda kaç kilo olmustur merak işte 😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,973 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 1 ayda kaç kilo olmustur merak işte 😂
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
O ev sahibin çok güzel laflar hakediyor ama Allah'ın dan bulsun hortlak kari 😂 Bizim bebişler toplu sıkıntılı @Kayra'nın Annesi 👶🏻 de bu dertten muzdarip 😂😂
Hortlak karı 🤣🤣 tam cuk oturdu bak bu tabir ona 😂😂 Cidden Allah'tan bulsun inşallah 🤲🤲 ve cidden nedir bu bizim bebeklerin derdi şuan bile sert duruyor canımı yakıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hortlak karı mı çok ayıp Mervem 😂😂. Valla kuzum Kayra daha yeni uyudu en son öıldırıavaktım resmen gögğmle oynuyor eşek sıpası bırakıp bırakıp emiyor vermeyince de yaygarayı koparıyor 😂😂
Hahahha yerim ben Kayra'yı akıllı uşak 🤣🤣🥰🥰🧿🧿 Annesiyle zaman geçirme temas kurma konusunda tecrübe kazanmış aferin 😍😍🤭🤭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hortlak karı 🤣🤣 tam cuk oturdu bak bu tabir ona 😂😂 Cidden Allah'tan bulsun inşallah 🤲🤲 ve cidden nedir bu bizim bebeklerin derdi şuan bile sert duruyor canımı yakıyor

Hahahha yerim ben Kayra'yı akıllı uşak 🤣🤣🥰🥰🧿🧿 Annesiyle zaman geçirme temas kurma konusunda tecrübe kazanmış aferin 😍😍🤭🤭
Ne tecrübe ama şimdi uyandı bak 😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Yerim ben o minik ayıcığı 😍😍🧿🧿 Sar onu annesi ne güzel kokar sende ona ne güzel kokarsin anne kokusu şuan en sevdiği şey onun 🥰🥰
Bende onun kokuusna aşığım ki 😍😍durup durup öpüp kokluyorum ama nafile içine sokasım geliyor 😍😍

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hortlak karı mı çok ayıp Mervem 😂😂. Valla kuzum Kayra daha yeni uyudu en son öıldırıavaktım resmen gögğmle oynuyor eşek sıpası bırakıp bırakıp emiyor vermeyince de yaygarayı koparıyor 😂😂
Az bile dedim o kadına 😂 Yuşa Han'ın da geleceği öyle olacak desene 🤦🏻‍♀️😂

Kız benimki elini kolunu karnımdan çıkarıyor artık küçücük değnek gibi bişey şişiyooorr iniyor defalarca 😂😂😂

Banada haber ver kuzum
Tabiki kuzum ❤️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Az bile dedim o kadına 😂 Yuşa Han'ın da geleceği öyle olacak desene 🤦🏻‍♀️😂

Kız benimki elini kolunu karnımdan çıkarıyor artık küçücük değnek gibi bişey şişiyooorr iniyor defalarca 😂😂😂

Tabiki kuzum ❤️
Hahaha aynen balım bugün kulak testinde doktoru tekme manyağı yaptı adam bu hep böyle mi diyor dicektğm sen onu bide benşm karmımda görecektik diyr 😂😂canımı çıkardı valla

Tüm sayfalar yüklendi.