10 günlük bebek uyku

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde yagzensln tarafından oluşturulan 10 günlük bebek uyku başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,251 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 10 günlük bebek uyku
Konbuyu başlatan yagzensln
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Oğlumda tam 45 gün çektim uzayan sarılıktı artık🤷🏻‍♀️ bilmiyorum bu paşada nasıl olur tekrar yükselir mi düşüştemi burnu gözler sarı hala acıkınca uyanmasında sorun yok canm 1 1 bucuk saat oldumu kıyamet kopuo emmek için sadece gün içinde sürekli uyuyor emip🤭
Yaa bix de şuan uzamış sarılıkta 63 gün hala var 🥺🥺 sizin ki nasıl geçti neden kaynaklanıyordu çok soru soruyorum kusura bakma kuzum

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Doğrudur balım sen yinede elinine yüzüne en çokta gözlerinin içine dikkat et vvalla bebekler uyuyuor deyince direk aklıma o geliyor biz sarılıkta resmen mastır yaptık yapmaya da devam ediyoruz 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Herkesin peşini bıraktı bizim yakamızı hala bırakmadı 😂😂
Kız bende aynı senin gibi düşünüyorum uyuyan bebek diyince sarılık aklımdan geciyor benim de kızım ağır sarılık geçirdi öylece uyuyordu o yüzden korkuyorum bende 🤦cok kötü bi şey çocukda sarılık tezbir vakitde inşaallah kayranın sarılığı da biter bir rahat eder siz sizde canım 🙏🤲

Beyza &ramazan

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar ben doğum yapalı 11 gün oldu çok şükür her şeyimiz iyi gayet yolunda fakat 11 gündür aralarda gözlerini açmak dışında heep uyuyor ha bide uykusu gelince mıyklıyor emip geri uyuyor bu ortalama 11gündür böyle acaba normal mi artık korkmaya başladım sürekli araştırıyorum ilk oğlum asla uyumazdı çok hırçın gazlı kolik bir bebekti bana bi tuhaf geliyor ay böyle 🙈
Benim bebeğim de öyle olmuştu ama kendisini anne karnında zannediyormuş

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Kız bende aynı senin gibi düşünüyorum uyuyan bebek diyince sarılık aklımdan geciyor benim de kızım ağır sarılık geçirdi öylece uyuyordu o yüzden korkuyorum bende 🤦cok kötü bi şey çocukda sarılık tezbir vakitde inşaallah kayranın sarılığı da biter bir rahat eder siz sizde canım 🙏🤲
Amin kuzum Allah razı olsun bizde artık bitsin diye uğraşıyoruz çocuğun sadece yüzü sarı gülüyorum ama cidden kafayı yicek duruma geldim artık 🤦🏻‍♀️

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Amin kuzum Allah razı olsun bizde artık bitsin diye uğraşıyoruz çocuğun sadece yüzü sarı gülüyorum ama cidden kafayı yicek duruma geldim artık 🤦🏻‍♀️
İnşaallah kuzum İnşaAllah seni cok iyi anlıyorum doktorlar hayla bişiy bulamadılarmı artığ ne diyolar bende son olarak sütümü kesdiler öyle düzeldi İnşaallah tez zamanda düzelirde sizde rahat eder siz çocuk da cok zor bir süreç sarılık Allah yardımcın olsun canım 🤲🤲🙏

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İnşaallah kuzum İnşaAllah seni cok iyi anlıyorum doktorlar hayla bişiy bulamadılarmı artığ ne diyolar bende son olarak sütümü kesdiler öyle düzeldi İnşaallah tez zamanda düzelirde sizde rahat eder siz çocuk da cok zor bir süreç sarılık Allah yardımcın olsun canım 🤲🤲🙏
Doktorlar ilk enfeksiyon dediler onu atlattı şimdi de ağır kansızlık geçiyor diyorlar bakalım

yagzensln

Kayıtlı Üye
rank
Yaa bix de şuan uzamış sarılıkta 63 gün hala var 🥺🥺 sizin ki nasıl geçti neden kaynaklanıyordu çok soru soruyorum kusura bakma kuzum
Canım en son 45. Gün troid değerinde yükselme olmuş onu buldular bi kaç gün troid ilacı kullandım beyazladı geçti bidaha hiç kullanmadm değer ölçtürdüm sürekli hep normaldi şimdi 7 yaşında maşallah bi sorunu yok şükürler olsn

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Kansızlık sarılığa yapıyor canım ?haqqınızda hayırlısı kuzum İnşaAllah iyi olur Paşam 🙏🤲
Yapıyormuş valla balım şöyle diyim benim oğlum gitmiş anneannesi ne çekmiş benim annemde küçükken kansızlık anemeisi çekip o yüzden de çok sarılık oluyormuş 🤦🏻‍♀️

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Yapıyormuş valla balım şöyle diyim benim oğlum gitmiş anneannesi ne çekmiş benim annemde küçükken kansızlık anemeisi çekip o yüzden de çok sarılık oluyormuş 🤦🏻‍♀️
Kuzum ailede çok zaman ne varsa çocuklarda da oluyor bazı hallerde ben duyduğuma göre en cok böyle uzayan sarılık üç aya kadar devam ediyor sonra bitiyor İnşaAllah biter canım benim şimdiki gebeliyimde de çocuk da sarılık ağır kecirilmesi gözüküyor eger yine çocuk babanın kanını götürürse benimle kan uyuşmazlığı olacak onun icin dokdor bana çocuk doğduğdan sonra tetbiri elden bırakmıyak doğar doğmaz üzerine düşek dedi hepizmin haqqımızda hayırlısı olsun kuzum hiç bir çocuk hasadalanmasın minik ellerine serum takılanda insanın ici sızlıyor 🥺

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar