Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkek bebek olanlar ne aseriyor acaba ben kizimda cok tatli yedim bunda tuzlu eksi istiyor bide erkek de ayak usumesi cok oluyormuz hakikaten su sicakta corap giyiyorum
Bn kızımda hep tatlı şeyler yedim ikinci çocuğum erkekti sürekli tuzlu ekşi şeyler yedim bunda da turşu limon erik elma çok yedim tuzlu şeyler çok hoşuma gidiyor ama arada canım çok tatlı da çekiyordu bence sizin bebekte erkek doktorunuz hiç tahminde bulunmadı mi
Bn kızımda hep tatlı şeyler yedim ikinci çocuğum erkekti sürekli tuzlu ekşi şeyler yedim bunda da turşu limon erik elma çok yedim tuzlu şeyler çok hoşuma gidiyor ama arada canım çok tatlı da çekiyordu bence sizin bebekte erkek doktorunuz hiç tahminde bulunmadı mi