Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben 14+1 günlük gebeyim iki haftadır sol tarafımda günde iki üç kez damar atar gibi hissediyorum acaba bu bebeğin hareketlerimi merek ediyorumm yardımcı olursanız sevinirim
Bendr 13 . Haftamda hissetim annem yanımdaydı soyledim olabilir dedi ama cevremde kime soylediysem inanmafi hatta abartyorsun dediler birdahada hisstemedim ama cok guzeldi yaa uzun zaman sonra bu duygulari yasamak
Ben geç hissetmiştim 20. Haftalarda falan eşime söyledim çevremi geçtim eşim dalga geçiyordu diyordu yok bence bebek değil o daha çok küçük nasıl hareket ediyor ki hala da bebeğin hareket ettiğine inanmıyor. Benim karnım daha yeni yeni büyüyor eşim dokunduğunda hissetmiyor hareketleri o yüzden ben söyleyince gülüyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben geç hissetmiştim 20. Haftalarda falan eşime söyledim çevremi geçtim eşim dalga geçiyordu diyordu yok bence bebek değil o daha çok küçük nasıl hareket ediyor ki hala da bebeğin hareket ettiğine inanmıyor. Benim karnım daha yeni yeni büyüyor eşim dokunduğunda hissetmiyor hareketleri o yüzden ben söyleyince gülüyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ama bir anne için çok güzel bir duygu kim ne derse desin valla
Eğer özele gideceksen söylerler devlet pek söylemiyor. Ama kesin bilgi almak istersen 16 haftada kesinleşiyor ben o zmn öğrenmemiştim. 21. Haftada cinsiyetini öğrendim
Eğer özele gideceksen söylerler devlet pek söylemiyor. Ama kesin bilgi almak istersen 16 haftada kesinleşiyor ben o zmn öğrenmemiştim. 21. Haftada cinsiyetini öğrendim