Yaa kiyamam Rabbim yardimciniz olsun kizin zor dönem geciriyor yaninda ol canim destek ol hersey duzelir insallahmerhabalar,36 haftalık hamileyim.16 yalındaki kızım 6 gün önce ishal ve renk olmuştu hastaneye gitmek istemiyordu iğneden çok korkuyordu.eşim ikinci evliliğim yani üvey babası ısrarla kızımı götürelim yüzü bembeyaz bu kız iyi değil bişey olur diye doktora gittik iyi ki ısrar etti hastanede öğrendim ki 16 yaşında ki kızım düşük yapmış ve kanı 60 olmuş iki gün daha gitmeseymişiz kan kaybından ölecekmiş.kaç poşet kan takıldı ama kızımın durumu düzelmedi.kürtaj oldu sonrasında serumların sayısını hatırlamıyorum.kürtaj sonrası rahim salmış kanamadan kızım ölecekmiş nerdeyse.şuan eve geldik ama iyi değilim.kızım rızamla erkek arkadasımla oldu dedi fakat ben madem oldu neden o çocuk korunmadı dedim öyle bişey yok anne diyor neyin ne olduğunu farkında değil.hastane polisi tutanak tutuldu.ordan çocuk esirgeme ifade aldı savcılığa vericez dedi.bu aşamada bende kesinlikle o çocukla görüşmeyeceksin dedim.seni sevseydi sana zarar vermezdi ağlıyor sürekli kimseye bişey anlatamıyorum 2 haftaya doğum için gün aldım kendim de iyi değilim kızımın üstüne gitmedim kendine bişey yapar diye pedogog yardımı almamız şart dedim kabul etmiyor.hala o çocuk için göz yaşı döküyor görüşemiyor diye.içim parçalanıyor o şerefsiz çocuğun ailesiyle diyolog kurmadım zor tutuyorum.ne yapacağımı şaşırdım.kızımın ağrıları var ben iş yapmasına kıyamazken elin şerefsizi çiçeğimi soldurdu ağlayarak tuvalete oturuyor içim acıyor zoruma gidiyor.lütfen mantıklı cevaplar yazın zaten iyi değilim çaresizim elim kolum bağlı dua edin hamile olmasam o çocuğu öldürürdüm insan bu şekilde katil oluyormuş tvde izler üzülürdüm neye üzüldüysem başıma