18.haftada sürekli baş ağrısı çekmek normal mi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan 18.haftada sürekli baş ağrısı çekmek normal mi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,953 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 18.haftada sürekli baş ağrısı çekmek normal mi?
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bende de aynı durum var canım. Normal dedi doktor.
Normal miymiş ne zamana kadar sürer acaba ya cidden hayat kalitemi perişan etti hergun baş ağrısı ile güne başlıyorum ilaçta içmek istemiyorum parol bile olsa 😑😑 sana da geçmiş olsun canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım benim de Bi ara başlamıştı böyle günlük ağrı ile uyanıyordum yürüyüşe başladım hava almakta fayda var Bi 15 20 dakika temiz hava iyi geliyor
Teşekkür ederim 🤗 Bu ara pek yapmadığım birşey evden mecbur kalmadıkça çıkmıyorum hiç ☹️ ama çıkarım yeterki ağırmasın 😟

Geçmiş olsun canım benim de Bi ara başlamıştı böyle günlük ağrı ile uyanıyordum yürüyüşe başladım hava almakta fayda var Bi 15 20 dakika temiz hava iyi geliyor
Teşekkür ederim 🤗 Bu ara pek yapmadığım birşey evden mecbur kalmadıkça çıkmıyorum hiç ☹️ ama çıkarım yeterki ağırmasın 😟

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Her gün başım ağrıyor hep bir taraf ağrıyor sağ gözümün üst tarafı ama baya şiddetli bir ağrı 😟 yaşayan oluyor mu bu haftalarda normal mi?
Bu arada Berat Kandilimiz Mübarek OLsun 🤲🌹🌹
Normal kuzum eğer çok şiddetli agirirsa limonlu su iç o çok iyi geliyor yada parol al geçmiş olsun ve Seninde kandilin mübarek olsun kuzum 😘

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
O haftalarda bendede oluyordu parol içiyordum canım
Her gün mü ne zaman biter peki bu baş ağrısı ☹️☹️😟

Normal kuzum eğer çok şiddetli agirirsa limonlu su iç o çok iyi geliyor yada parol al geçmiş olsun ve Seninde kandilin mübarek olsun kuzum 😘
Teşekkür ederim canım 🤗 denerim limonlu su inşallah geçer her sabah ağrıyla uyanıyorum gece bile uykumdan uyanıyorum ki başım ağrıyor 😟☹️

Teşekkür ederim canım 🤗
Seninde kandilin mübarek olsun kuzum çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım maalesef gayet normal
denerim limonlu su inşallah geçer her sabah ağrıyla uyanıyorum gece bile uykumdan uyanıyorum ki başım ağrıyor 😟☹️

Seninde kandilin mübarek olsun kuzum çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım maalesef gayet normal
Bende diyorum ne oluyor hergun baş ağrısı mı olur gece uykumdan uyandırıyor baya berbat bir ağrı niye oluyor acaba nedir biz kadınların çektiği ya ☺️ normalse çekeriz yapacak bişey yok ilaçta içmek istemiyorum bakalım limonlu su deneycegim 🤦

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Her gün mü ne zaman biter peki bu baş ağrısı ☹️☹️😟

Teşekkür ederim canım 🤗 denerim limonlu su inşallah geçer her sabah ağrıyla uyanıyorum gece bile uykumdan uyanıyorum ki başım ağrıyor 😟☹️

Teşekkür ederim canım 🤗

denerim limonlu su inşallah geçer her sabah ağrıyla uyanıyorum gece bile uykumdan uyanıyorum ki başım ağrıyor 😟☹️
Temiz hava açık yer iyi geliyor canım bir süre sonra geçti ara ara oluyordu geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.