Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her gün başım ağrıyor hep bir taraf ağrıyor sağ gözümün üst tarafı ama baya şiddetli bir ağrı yaşayan oluyor mu bu haftalarda normal mi?
Bu arada Berat Kandilimiz Mübarek OLsun
Her gün başım ağrıyor hep bir taraf ağrıyor sağ gözümün üst tarafı ama baya şiddetli bir ağrı yaşayan oluyor mu bu haftalarda normal mi?
Geçmiş olsun canım benim de Bi ara başlamıştı böyle günlük ağrı ile uyanıyordum yürüyüşe başladım hava almakta fayda var Bi 15 20 dakika temiz hava iyi geliyor
Normal miymiş ne zamana kadar sürer acaba ya cidden hayat kalitemi perişan etti hergun baş ağrısı ile güne başlıyorum ilaçta içmek istemiyorum parol bile olsa sana da geçmiş olsun canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Geçmiş olsun canım benim de Bi ara başlamıştı böyle günlük ağrı ile uyanıyordum yürüyüşe başladım hava almakta fayda var Bi 15 20 dakika temiz hava iyi geliyor
Bende diyorum ne oluyor hergun baş ağrısı mı olur gece uykumdan uyandırıyor baya berbat bir ağrı niye oluyor acaba nedir biz kadınların çektiği ya normalse çekeriz yapacak bişey yok ilaçta içmek istemiyorum bakalım limonlu su deneycegim