Evet ilk Heyecan korku endise telas hepsi hat safada desene😙😉
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 23 Aralık 2021 #31 Azra nın annesi❣️' Alıntı: Evet ilk Genişletmek için tıkla ... Heyecan korku endise telas hepsi hat safada desene
Azra nın annesi❣️' Alıntı: Evet ilk Genişletmek için tıkla ... Heyecan korku endise telas hepsi hat safada desene
Berfin çağrıtekin Kayıtlı Üye Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 50 23 Aralık 2021 #32 Ftmnrkskn' Alıntı: Kızlar bugun tam 18 haftalık oldum ama hissetmiyorum hiç oynama kıpırdama bazen içime korku düşüyo panikliyorum benim gibi olan varmı Genişletmek için tıkla ... Canım normal bişey atıyordur da sen hisetmiyorsun benimde 21. Haftaya girdi daha yeni 2 haftadır hisediyorum tekmelerini normaldir
Ftmnrkskn' Alıntı: Kızlar bugun tam 18 haftalık oldum ama hissetmiyorum hiç oynama kıpırdama bazen içime korku düşüyo panikliyorum benim gibi olan varmı Genişletmek için tıkla ... Canım normal bişey atıyordur da sen hisetmiyorsun benimde 21. Haftaya girdi daha yeni 2 haftadır hisediyorum tekmelerini normaldir
A Azra nın annesi❣️ Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 90 23 Aralık 2021 #33 Gizemrüya' Alıntı: Heyecan korku endise telas hepsi hat safada desene Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle hayırlısıyla doğururum inşallah
Gizemrüya' Alıntı: Heyecan korku endise telas hepsi hat safada desene Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle hayırlısıyla doğururum inşallah
H Heyatim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 1,535 23 Aralık 2021 #34 Ftmnrkskn' Alıntı: Kızlar bugun tam 18 haftalık oldum ama hissetmiyorum hiç oynama kıpırdama bazen içime korku düşüyo panikliyorum benim gibi olan varmı Genişletmek için tıkla ... Canim ilk hamileliyinse 21 hafdana kadar his etmemen normal ben 21 haftama kadar his etmedim
Ftmnrkskn' Alıntı: Kızlar bugun tam 18 haftalık oldum ama hissetmiyorum hiç oynama kıpırdama bazen içime korku düşüyo panikliyorum benim gibi olan varmı Genişletmek için tıkla ... Canim ilk hamileliyinse 21 hafdana kadar his etmemen normal ben 21 haftama kadar his etmedim
Berfin çağrıtekin Kayıtlı Üye Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 50 23 Aralık 2021 #35 Azra nın annesi❣️' Alıntı: Kesinlikle hayırlısıyla doğururum inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah
Azra nın annesi❣️' Alıntı: Kesinlikle hayırlısıyla doğururum inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 23 Aralık 2021 #36 Azra nın annesi❣️' Alıntı: Kesinlikle hayırlısıyla doğururum inşallah Genişletmek için tıkla ... Aminn balımm benim rabbim sağlıkla kavuştursun
Azra nın annesi❣️' Alıntı: Kesinlikle hayırlısıyla doğururum inşallah Genişletmek için tıkla ... Aminn balımm benim rabbim sağlıkla kavuştursun