Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla dr tutma demişti 1 gün yedim 1 gun tuttum 6 tane yemis oldum ama 1 hafta kaldi nasilsa hem fazla da rahatsiz olmuyorum tutuyiruk şükür ama aksamlari 2.5 lt su içiyorum
Canım kız 38 39 da doguyor. Kız çabuk olur. Erkek geç dogarda. Genelde şöyle bi dryim var kız beklemez diye. Tabi takdir İlahinin de ben duydugumu söylüyom. Benim 2 oglum oldu geç oldu. Şimdi kız bende bekliyom.
Evet oglumda istahim yktu bunds ostahim var cok skr yiyiom .. doktor bana demsti eli ayagi kolu yk acaba ondnmi kilol yk ondn korkuom birde oglm yarmz tualetede alistriom hep ayaktayim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım kız 38 39 da doguyor. Kız çabuk olur. Erkek geç dogarda. Genelde şöyle bi dryim var kız beklemez diye. Tabi takdir İlahinin de ben duydugumu söylüyom. Benim 2 oglum oldu geç oldu. Şimdi kız bende bekliyom.
Valla dr tutma demişti 1 gün yedim 1 gun tuttum 6 tane yemis oldum ama 1 hafta kaldi nasilsa hem fazla da rahatsiz olmuyorum tutuyiruk şükür ama aksamlari 2.5 lt su içiyorum