2 gun adetim geçti test negatif

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Qubos tarafından oluşturulan 2 gun adetim geçti test negatif başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,629 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 2 gun adetim geçti test negatif
Konbuyu başlatan Qubos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

CnsuAkyz

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar 2 gun oldu adetim geçti test yaptım negatif belirti olarak sadece baş dönmesi var bide uykum geliyor. Akıntı yok leke yok mide bulantısı yok. Hamile kalmak istiyorum ama test negatif çıktı
Adetim 4 gün geçmişti benimde negatif çıktı hemde erken gebelik testi almistim . Aynı anlattığın gibi uyku halim vardı çok. Tutamadım bekleyemedim kan testine gittim . Şimdi 6 günlük bebeğim var umut vermek istemem ama bence anlattığın gibiyse hamilesin kesinlikle 😊 bekleyeceğine kan testi yaptır bana rahime geç yerleşmiş testte ondan çıkmaz1 hafta falan sonra görürdün anca demişti akıntı leke baş dönmesi bile yoktu bende

Qubos

Kayıtlı Üye
rank
Adetim 4 gün geçmişti benimde negatif çıktı hemde erken gebelik testi almistim . Aynı anlattığın gibi uyku halim vardı çok. Tutamadım bekleyemedim kan testine gittim . Şimdi 6 günlük bebeğim var umut vermek istemem ama bence anlattığın gibiyse hamilesin kesinlikle 😊 bekleyeceğine kan testi yaptır bana rahime geç yerleşmiş testte ondan çıkmaz1 hafta falan sonra görürdün anca demişti akıntı leke baş dönmesi bile yoktu bende
Bende bugün 4gun öncesi testi aldim yine çıkmadı ama başım dönüyor midem bulanıyor başım döndüğü için heralde geç dollenme var. Ben geç dollenmede 4 aylık bebeğim kaybettim korkuyorum 😔

Özlem Akman

Kayıtlı Üye
rank
Bende bugün 4gun öncesi testi aldim yine çıkmadı ama başım dönüyor midem bulanıyor başım döndüğü için heralde geç dollenme var. Ben geç dollenmede 4 aylık bebeğim kaybettim korkuyorum 😔
Gidip kan testi yaptırsanız kesin sonuç alırsınız en azından.boyle bekleyip stres yapınca da gecikme oluyo stres yapmayın mümkün oldukça uzak durun düşünmeyin inşallah vardır korkmayın da hepsi aynı olcak diye bişey yok

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar 2 gun oldu adetim geçti test yaptım negatif belirti olarak sadece baş dönmesi var bide uykum geliyor. Akıntı yok leke yok mide bulantısı yok. Hamile kalmak istiyorum ama test negatif çıktı
Cnm erken olabilir hamilelik için şüpheli ilişkiden 15 gün sonra test yapın diyo uzmanlar bide eczaneden aldığın testte beta hcg değerinin 20nin üzerinde olması lazım ki hayali çizgi cıksın geç döllenme tarzı bişeyse biraz daha bekle çok şüphe ediyorsanda emin olmak adına kan tahlili yaptır sabahtan sağlık ocağında 😉İnşAllah nasip olur annelik

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım adet olmazsan bikaç gün sonra kan ver daha kesin olur. Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.