Canlarım size bir şey sormak istiyorum ikinci kez covi de yakalanır mı🤔🤔
HANİFE Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 35 3 Mayıs 2021 #1 Canlarım size bir şey sormak istiyorum ikinci kez covi de yakalanır mı
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 3 Mayıs 2021 #2 HANİFE' Alıntı: Canlarım size bir şey sormak istiyorum ikinci kez covi de yakalanır mı Genişletmek için tıkla ... Evet duyduğuma göre bu seferde o kişide deri döküntüsü ve kaşınma olmuş
HANİFE' Alıntı: Canlarım size bir şey sormak istiyorum ikinci kez covi de yakalanır mı Genişletmek için tıkla ... Evet duyduğuma göre bu seferde o kişide deri döküntüsü ve kaşınma olmuş
HANİFE Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 35 3 Mayıs 2021 #3 Fadimana' Alıntı: Evet duyduğuma göre bu seferde o kişide deri döküntüsü ve kaşınma olmuş Genişletmek için tıkla ... Canım ben Ekim'de oldum Allah'a şükür bir şeyim yok sanki / boğazımda bir ağrı bir tuhaflık var o yüzden sordum canım
Fadimana' Alıntı: Evet duyduğuma göre bu seferde o kişide deri döküntüsü ve kaşınma olmuş Genişletmek için tıkla ... Canım ben Ekim'de oldum Allah'a şükür bir şeyim yok sanki / boğazımda bir ağrı bir tuhaflık var o yüzden sordum canım
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 3 Mayıs 2021 #4 Ewt cnm yakalanan var çok dikkat et kendine
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 3 Mayıs 2021 #5 HANİFE' Alıntı: Canlarım size bir şey sormak istiyorum ikinci kez covi de yakalanır mı Genişletmek için tıkla ... Yakalanılıyo canm valla
HANİFE' Alıntı: Canlarım size bir şey sormak istiyorum ikinci kez covi de yakalanır mı Genişletmek için tıkla ... Yakalanılıyo canm valla