Kızlar bebeğiniz kaçıncı hafta da göbek deliğinizin üstüne çıktı ?
Aynıyız senin çıktı mı benim halen cıkmadı
Yanma yok ama sabahları ekşime var doktora söyledim ESom adında bi hap verdi sabah kahvaltıdan önce atıyorum iyi geliyoMesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
22 haftadan sonra çıkıyormuş . Ve mide yanması başlıyormuş zxjxjznjx
Geçmiş olsun canım.Yanma yok ama sabahları ekşime var doktora söyledim ESom adında bi hap verdi sabah kahvaltıdan önce atıyorum iyi geliyo
Ben 22+3 oldum yeni yeni oralarda hissediyorum daha oraya çıkınca hisside azaldı sanırım kasıklarımda çok net hissediyordumKızlar bebeğiniz kaçıncı hafta da göbek deliğinizin üstüne çıktı ?
Bende kasıklarda hissettim bilmiyorum iki gündür neredeyse hissetmiyordum şimdi içinde baloncuk patladı gibi oldu yine göbeğimin altında.Ben 22+3 oldum yeni yeni oralarda hissediyorum daha oraya çıkınca hisside azaldı sanırım kasıklarımda çok hissediyordum
Benimde 22.haftaya geçince artık karın bölgesinde dönmelerini görür oldum baya belli oluyor yani kasıklarda tekmesi çok net oluyordu hissetmesi ama dediğin gibi ne zaman 22.haftaya girdim göbek deliğime falan vurmaya başladı daha üstünde hissetmedim daha ama karın bölgesine geçince uzanırken karnım gerginken hissedebiliyorum bide hıçkırıklarını hissediyorum hıçkırmasa karnım boşalmış gibi oldu sanki bi rahatlık gelmedi değil açıkçasıBende kasıklarda hissettim bilmiyorum iki gündür neredeyse hissetmiyordum şimdi içinde baloncuk patladı gibi oldu yine göbeğimin altında.
Nasıl yani 21 haftada bebeğin hareketini dışarıdan mi görüyordun ? Vay arkadaş ben niye hiç görmedim . Ya ben hickirigini da hiç hissetmedim yada ben öyle sanıyorum ay ne bilim bir türlü şundan dolayı böyle yaptı diyemedim .Benimde 22.haftaya geçince artık karın bölgesinde dönmelerini görür oldum baya belli oluyor yani kasıklarda tekmesi çok net oluyordu hissetmesi ama dediğin gibi ne zaman 22.haftaya girdim göbek deliğime falan vurmaya başladı daha üstünde hissetmedim daha ama karın bölgesine geçince uzanırken karnım gerginken hissedebiliyorum bide hıçkırıklarını hissediyorum hıçkırmasa karnım boşalmış gibi oldu sanki bi rahatlık gelmedi değil açıkçası
Benim biraz ayakta kalayım yada iş yapayım uzanınca hemen kıpırdıyor hareketleniyor ama halen alışamadım ürküyorumBen 22+3 oldum yeni yeni oralarda hissediyorum daha oraya çıkınca hisside azaldı sanırım kasıklarımda çok net hissediyordum