İnşAllahAynen artık ikincide daha erken hissederiz sanırım hep öyle diyorlar bakalım o zamana kadar bunları bi doğuralım da hayırlısıyla
İnşAllahAynen artık ikincide daha erken hissederiz sanırım hep öyle diyorlar bakalım o zamana kadar bunları bi doğuralım da hayırlısıyla
Ben kızı buldum sıra erkekdeBen kızı bulana kadar yaparım diyorum da sıkıya gelene kadar tabi
Valla inşallah Allah gönlümüze göre verirde iki de kalırız artıkBen kızı buldum sıra erkekde
Hele bi şu meşhur doğumu görelim ona göre şimdiden karar verme bence birinciyi yapıp hiç yapmam diyende çok birinci olunca hemen büyüsün de ikinci olsun diyende dur bakalım biz hangisi olcazValla inşallah Allah gönlümüze göre verirde iki de kalırız artık
Benim canım tatlı bacılar yani fikrim değişmezse eşimde bende bir tane istiyoruz onu hayırlı evlat olarak yetiştirelim de bir tane olsunHele bi şu meşhur doğumu görelim ona göre şimdiden karar verme bence birinciyi yapıp hiç yapmam diyende çok birinci olunca hemen büyüsün de ikinci olsun diyende dur bakalım biz hangisi olcaz
Bak bu kesin bizden önce yapar 2.yi evlat candan da tatlı merak etmeBenim canım tatlı bacılar yani fikrim değişmezse eşimde bende bir tane istiyoruz onu hayırlı evlat olarak yetiştirelim de bir tane olsun
Ay yok kız valla kim bakacak zaten 7 8 yaşlarında ki çocuklara gıcık oluyorum nedense xxbxnnxBak bu kesin bizden önce yapar 2.yi evlat candan da tatlı merak etme
Kendinin olunca olmazsın olmazsınAy yok kız valla kim bakacak zaten 7 8 yaşlarında ki çocuklara gıcık oluyorum nedense xxbxnnx
O doğum zaten beni kara kara düşündürüyor da korkutmak istemiyorum kendimiHele bi şu meşhur doğumu görelim ona göre şimdiden karar verme bence birinciyi yapıp hiç yapmam diyende çok birinci olunca hemen büyüsün de ikinci olsun diyende dur bakalım biz hangisi olcaz