Sakın oturup netten bişey izlemeyin izleyenler korkuyoO doğum zaten beni kara kara düşündürüyor da korkutmak istemiyorum kendimi
Sakın oturup netten bişey izlemeyin izleyenler korkuyoO doğum zaten beni kara kara düşündürüyor da korkutmak istemiyorum kendimi
İyi cesaret etmişsinOralara çoktan bulaştım
İzledikten sonra cesaret kalmıyor işte ne gelirse meraktan diyorlar yaİyi cesaret etmişsin
Panik atak geçiren var bayılan var beni uyutun diyen var ben cesaret edemem izlemeyeİzledikten sonra cesaret kalmıyor işte ne gelirse meraktan diyorlar ya
Yok o kadar hassas değilim de işte izlemek iyi olmuyor tabiki ama hep diyorm onlar yaptıysa bende yaparım cesaretlenmeye müsait bi insanımPanik atak geçiren var bayılan var beni uyutun diyen var ben cesaret edemem izlemeye
En net 25 ten sonraKızlar bebeğiniz kaçıncı hafta da göbek deliğinizin üstüne çıktı ?
Hele bi şu meşhur doğumu görelim ona göre şimdiden karar verme bence birinciyi yapıp hiç yapmam diyende çok birinci olunca hemen büyüsün de ikinci olsun diyende dur bakalım biz hangisi ol
Hele bi şu meşhur doğumu görelim ona göre şimdiden karar verme bence birinciyi yapıp hiç yapmam diyende çok birinci olunca hemen büyüsün de ikinci olsun diyende dur bakalım biz hangisi ol
Biraz büyüsün 1.si iki yi istersin emin ol bizde öyle diyorduk ama tek olmyorBenim canım tatlı bacılar yani fikrim değişmezse eşimde bende bir tane istiyoruz onu hayırlı evlat olarak yetiştirelim de bir tane olsun
Bunu okuyunca 1.yi dogururken kesinlikle birdaha dogurmam deyip 2 sene sonra ikinciyi isteyen ve suan 29+4 olan bir ben bırakıyor m burayaHele bi şu meşhur doğumu görelim ona göre şimdiden karar verme bence birinciyi yapıp hiç yapmam diyende çok birinci olunca hemen büyüsün de ikinci olsun diyende dur bakalım biz hangisi olcaz
Genelde öyle oluyo evlat çok tatlı derler tabi biz yeni tadıcaz o duyguyuEn net 25 ten sonra
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İ
1, yi dogururken birdaha dogurmam deyip 2 sene sonra 2.yi isteyen bir ben hatirladim
1, yi dogururken birdaha dogurmam deyip 2 sene sonra 2.yi isteyen bir ben hatirladim
İ
Bunu okuyunca 1.yi dogururken kesinlikle birdaha dogurmam deyip 2 sene sonra ikinciyi isteyen ve suan 29+4 olan bir ben bırakıyor m buraya
Peki ikinciye nasıl karar veriyorsunEn net 25 ten sonra
İ
İ
Bunu okuyunca 1.yi dogururken kesinlikle birdaha dogurmam deyip 2 sene sonra ikinciyi isteyen ve suan 29+4 olan bir ben bırakıyor m buraya
1. Tek kalmasın bitane az diye bide bidr insan ewde küçük bebek gormek istyor yaPeki ikinciye nasıl karar veriyorsun