Alışır inşallah canımAlışacak bak şimdi yayla çorbası yapıyorum icmeyecek şimdiden atirt ediyor benim çocuklarım bir acayip
Alışır inşallah canımAlışacak bak şimdi yayla çorbası yapıyorum icmeyecek şimdiden atirt ediyor benim çocuklarım bir acayip
Kolay gelsin canım. BenimYapiyorum suan
Sende benim gibi oncedenmi yapı atiyorsun aysenurValla buzlukta oldupu için sadece ateşe koyuyprum bitiyor
Evettt annemle yapıp yapıp doldurduk buzluğuSende benim gibi oncedenmi yapı atiyorsun aysenur
Çok güzel oluyor ne güzel hazır yapıyorsunEvettt annemle yapıp yapıp doldurduk buzluğu
Bende öyleyim pratik oluyor çiğköfteyi yapıyorum hamur yoğurma makinasında atıyorum derin dondurucu ya misafir gelince çok güzel oluyorEvettt annemle yapıp yapıp doldurduk buzluğu
Evet kız çokta kolay oluyorÇok güzel oluyor ne güzel hazır yapıyorsun
Ay annemde baklava hamuru vs açıp dolana atıyor misafir gelince direk açıp pişiriyor ayno şekilde su böreği de yapıyoruzBende öyleyim pratik oluyor çiğköfteyi yapıyorum hamur yoğurma makinasında atıyorum derin dondurucu ya misafir gelince çok güzel oluyor
Evet Ayşem bende hep dolaba atıyorum bu arada afiyet olsun menü süperEvet kız çokta kolay oluyor