Gel beraber olsun canımEvet Ayşem bende hep dolaba atıyorum bu arada afiyet olsun menü süper
Gel beraber olsun canımEvet Ayşem bende hep dolaba atıyorum bu arada afiyet olsun menü süper
Evet ya annem gelince bana hepsini yapıp dolana attı kayra şle yapamazsın dedi Allah razı olsun dolabomda şimdi vişne kompostusundsn tutta hazır poğacaua kadar her şey varEvet çok güzel pratik çocuklu annelere süper yoksa zor ben yapamam
Ne güzel maşallah annene annen banada gelsin davetiye gönderiyimEvet ya annem gelince bana hepsini yapıp dolana attı kayra şle yapamazsın dedi Allah razı olsun dolabomda şimdi vişne kompostusundsn tutta hazır poğacaua kadar her şey var
Kuzum meyve emziği var biliyorsun deilmi ona katipta verirsen eline öyle daha iyi olurKızlar benim kız da 7 olacak az kaldı portakal mandalina suyu veriyorum bi şey yapmadı çok da seviyor zararlı mı
Gel beraber olsun canım
Ellelrine kollarına sağlık canım anneninEvet ya annem gelince bana hepsini yapıp dolana attı kayra şle yapamazsın dedi Allah razı olsun dolabomda şimdi vişne kompostusundsn tutta hazır poğacaua kadar her şey var
Doğru diyosun canım almam lazım onlardanKuzum meyve emziği var biliyorsun deilmi ona katipta verirsen eline öyle daha iyi olur
Onunla vermiyor musun kuzumDoğru diyosun canım almam lazım onlardan
Yok canım kaşıkla içirdim hep ama almam lazım dediğin gibiOnunla vermiyor musun kuzum
Ben kızıma 5 aydan sonra almıştım kuzum her türlü meyveyi içine katıp eline veriyordum suyu nuncekene kadar sonra elinden alıyordumYok canım kaşıkla içirdim hep ama almam lazım dediğin gibi