Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
27 haftalik annişler kış anneleri hazirliklar basladi mi :)
Bende 29 oldum beşik bebek arabası banyo seti aldım hastane çıkışı iç çamaşırı bebek çantası aldım ama kendime daha bişey almadım ne almam lazım bilmiyorum internette pijama takımı hasta bezi falan diyor hasta bezi ne için gerekli kanama için ped yeterli olmuyor mu acep bebek için yeni doğan bezini hangi markadan kaçlı aldınız
Lohusa kanamasi icin ped yeterli olmuyor evet surekli olarak camasiriniza cikabiliyor rahatsiz edici ama lohusa donemi icin ozel ic camasiri seklinde pedler var kurtarici olur zannimca . Ilk cocugumda hep prima kullandim cok sukur hic pisik yasamadim rutin kullanilmasi icin hastane tarafindan aldirilan - bir pisik kreminin allerji yapmasi disinda- bunda da prima kullanicam insallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bizde yarin 24 oluyoruz bende dusunuyorum hala ne alacam nasil yapacam nezaman bebisimle disari cikacam evim sicak ama disarisi cok soguk. Nasil olacak bilmiyorum
Kis bebegi olmasi hasebiyle arti neler aldiniz hastane icin fazla battaniye vesaire ? Lohusa kiyafeti olarak pijamalar daha sicak tutar dimi elbise olanlardansa..
Lohusa kanamasi icin ped yeterli olmuyor evet surekli olarak camasiriniza cikabiliyor rahatsiz edici ama lohusa donemi icin ozel ic camasiri seklinde pedler var kurtarici olur zannimca . Ilk cocugumda hep prima kullandim cok sukur hic pisik yasamadim rutin kullanilmasi icin hastane tarafindan aldirilan - bir pisik kreminin allerji yapmasi disinda- bunda da prima kullanicam insallah
Yaz hamileligi ve dogumu cok zordu bu sefer bilerek kis istedim ve nasip oldu bence daha rahat gecicek sadece biraz soguga dikkat etmemiz gerekicek
Daha var annesi yavas yavas alirsiniz gonlunuzce ...
Kis bebegi olmasi hasebiyle arti neler aldiniz hastane icin fazla battaniye vesaire ? Lohusa kiyafeti olarak pijamalar daha sicak tutar dimi elbise olanlardansa..
Saglikla gelsin insallah. Kis icin neler aldiniz arti olarak bebege ya da kendinize
Ben ikili takım aldım kendime alt üst valla onlar daha iyi ben elbisede rahat edemem sahsendoğum yapcaz sonuçta bütün damarlar açık olacak lohusalik döneminde ayaginizdan çorap patik vs eksik etmeyin üzerinize hırka yelek almayı unutmayın kızlar bebek için iki ince 1 kalın battaniye alin yanınıza mutlaka doğum yaptığın oda çok soğuk oluyo bizim burda 1 saat kadar da gözetim altında tutuyolar sonra odaya alıyorlar o yüzden aman dikkat derim
Montu kalın ceketi falan yeterince var almiycam hastane için uzun kollu zıbın mi sıfır kollu mu bide mont tipi ceket var şapka eldiven çorap yeterli mi bi tulum 2 takımda 5 li takım yeter mi