30 haftalık tuvalet problemi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülperi tarafından oluşturulan 30 haftalık tuvalet problemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 762 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 30 haftalık tuvalet problemi
Konbuyu başlatan Gülperi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Ya cnlar sorum olacak 30 haftalık oldum sürekli 1 damla su içsem yada icmesem bile 5 saniyede bir lavabodayim sürekli damla halinde olsada idrar oluyo bir damla olsada baskı yapiyo bjnu yaşayanlar yada nedenini bilenler varmı

Fatmazehra

Kayıtlı Üye
rank
Ya cnlar sorum olacak 30 haftalık oldum sürekli 1 damla su içsem yada icmesem bile 5 saniyede bir lavabodayim sürekli damla halinde olsada idrar oluyo bir damla olsada baskı yapiyo bjnu yaşayanlar yada nedenini bilenler varmı
Bnmde 33 hafta lik bebek baski yapıyor idrar torbası na sabaha kadar 50 defa ugriyom lavaboya

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Seni çok iyi anlıyorum İnan gece korkuyorum o klozette uyuyup kalcam diye o kadar çok gidiyorum ki ve gittikçe geliyo

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Ya bnimki bide mi mal lavabo otur kalk otur kalk çekilmez hal aliyo

Tüm sayfalar yüklendi.