Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Üçüncü canm oğlum bebek doğduğunda 6 yaşında olacak bu kız ikinci de erkekti onu kaybettik 1.5 sene önce ve evet herkes öyle dio bol bol bol uyu dinlen hiç kalkmaa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Üçüncü canm oğlum bebek doğduğunda 6 yaşında olacak bu kız ikinci de erkekti onu kaybettik 1.5 sene önce ve evet herkes öyle dio bol bol bol uyu dinlen hiç kalkmaa
Maşallah canım benim zaman öyle çabuk geciyor ki buraya ilk katıldığım günü hatırlıyorum. Kızım 3 ay sonra 2 yaşına girecek. Nasıl geçiyor anlayamıyoruz valla
Amin inşallah sende bende inşaallah canım benim
Aynen öyle bende aynı vAlla zaman nasıl geçiyor inan ki vAlla bilmyz ki ya ne güzel maşallah Allah bağışlasın canım benim
Kızlar iki haftalık olduğum günü hatırlıyorum da zaman ne çabuk geçiyor gerçekten bugün 30+0 olduk doğuma az kaldı sayılır Rabbim isteyen herkes anne ve babalik ve evlat duygusunu tattırsın inşallah
İnşallah çok şükür çok sevindim canım benim gerçekten bize birdaha gelmenize gerek yok dedi bir sorun olmadıkça
Bir şey daha desem galiba yalancı sancım başladı 3 gündür adet olacak gibi sancım var gerçekten hem değil de ara ara oluyor ya da bebek aşağı inmeye başladı galiba çünkü bazı hareketlerini rahimin tam üzerinde hissediyorum vAlla