Yani bu bebeğe bağlı belki haftasında olur 37 gibi yada bşr bakmışsın 40+larda doğar tamamen miniğe kalmış bir şeyKızlar 31 haftalık hamileyim agirlastim baya tahmini erken doğum kaç haftalık olur erken dogmasindsn korkuyorum bı oğlum var 5 ay sonra 2 yaşında olcak çok yoruyo beni ondan erken doğumu soruyorum
Rabbım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah kendini çok yorma bende var 2 yaş kızım bnide simdi uykusuzluk yoruyorKızlar 31 haftalık hamileyim agirlastim baya tahmini erken doğum kaç haftalık olur erken dogmasindsn korkuyorum bı oğlum var 5 ay sonra 2 yaşında olcak çok yoruyo beni ondan erken doğumu soruyorum
Yakışıklı nasıl annesiRabbım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah kendini çok yorma bende var 2 yaş kızım bnide simdi uykusuzluk yoruyorbebeğe ve gidisatiniza bağlı cnm 37 40 arası olur hersey normalsa mesela ben 31 kontrole gittim doğum yaptım erken geldi bebek paşam erken gelmek istedi o yüzden bebisine bağlı birazda sende dikkat edersin kendine biraz
İyi cnm meme alamıyor cebellesiyorumYakışıklı nasıl annesi
Hahahhaa çapak için kendi sütünü de sağıp pamuk ile sür gözüne oda fayda eder kuzum . Maşallah biraz daha büyüsün memeyi de alır inşallah buna şükür yinedeİyi cnm meme alamıyor cebellesiyorumbibiron veriyorum mecburen suanlik durumunda sıkıntı yok cnm iki gözü çok.capak oldu hiç açamıyor işte doktor damla verdi onu kullanıyoruz gece pek uyumuyor gündüz uyuyor mama yer yemez
sen nasılsın cnm
Aynen cnm valla bunada şükür sağlıklı evimizde gözümün önünde rabbime binlerce şükürler olsunHahahhaa çapak için kendi sütünü de sağıp pamuk ile sür gözüne oda fayda eder kuzum . Maşallah biraz daha büyüsün memeyi de alır inşallah buna şükür yinede. Bende et ile cebelleşiyorum hhahaha kaç saattir pişsin diye bekliyorum
![]()
Anladm teşekkür ederimYani bu bebeğe bağlı belki haftasında olur 37 gibi yada bşr bakmışsın 40+larda doğar tamamen miniğe kalmış bir şey
Teşekkür ederimRabbım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah kendini çok yorma bende var 2 yaş kızım bnide simdi uykusuzluk yoruyorbebeğe ve gidisatiniza bağlı cnm 37 40 arası olur hersey normalsa mesela ben 31 kontrole gittim doğum yaptım erken geldi bebek paşam erken gelmek istedi o yüzden bebisine bağlı birazda sende dikkat edersin kendine biraz
Ahhahaha sote yapıyorum normalde diğerleri hızlı pişiyordu sanırım bu ette anormallik var ama pişti şükürAynen cnm valla bunada şükür sağlıklı evimizde gözümün önünde rabbime binlerce şükürler olsunama asel var ya cadı bibiron verdikçe Alparslana oda içiyor istiyor deli ediyor beni düdüklü ye koysaydın canm erken piserdi bazi etler cinsinden galiba cnm gecen o iş başıma benm de geldi düdüklü 1 saat sonra açtım baktım hala pişmemiş
Aynı haftadayik canm korkularım var benimde bende agirlasdim iyiceKızlar 31 haftalık hamileyim agirlastim baya tahmini erken doğum kaç haftalık olur erken dogmasindsn korkuyorum bı oğlum var 5 ay sonra 2 yaşında olcak çok yoruyo beni ondan erken doğumu soruyorum