Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
32+3 haftalık doğum yaptım canlar.bende enfeksiyon vardı ve bebeğimın suyu gidiyordu o yüzden erken doğuma girdim. Bebeğini gormeden küvete aldılar.vr galiba bebegım benden enfeksiyon kapmış. Böyle olupta bebeği sağlıkla kucağına alan var mı
32+3 haftalık doğum yaptım canlar.bende enfeksiyon vardı ve bebeğimın suyu gidiyordu o yüzden erken doğuma girdim. Bebeğini gormeden küvete aldılar.vr galiba bebegım benden enfeksiyon kapmış. Böyle olupta bebeği sağlıkla kucağına alan var mı
Çok geçmiş olsun cnm korkma haftası o kadar küçük degilki Allah'ın izniyle en fazla 3 hafta sonra çıkar inşallah sen içini ferah tut Allah büyüktür hiç korkma rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim çok geçmiş olsun serklajliydin değil mi sen ? Bende oğlumu 33+3 de doğurmuştum . Prematüre bebekler güçlü bebekler oluyorlar. Benim oğlum nefes problemi yaşamıştı enfeksiyonda vardi. 17 günde çıkmıştı .inşallah hemen çıkar senin kuzunda .. Bol bol süt sağ canim . Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin . Enfeksiyon değerin kaçtı ? Ve suyun mungeldi bir anda nasıl oldu doğum ? . Beni de bilgilendirir misin ? Bende serklajliyim
Ya bende şuan 32 haftalığım ve çok fazla enfeksiyonum var ara ara su akıntısı da oluyor ama acil bakmadan gönderiyor nasıldı enfeksiyon sizin benim çok fazla yeşil akıntım var ve idrarda yanma
Özel doktorunuz varsa ona mutlaka baktırın benm sağolsun çok ilgileniyordu. Yeşil akıntım vardi sürekli ama yanma felan yoktu değerlerim yükseliyordu sürekli. Dıkkat et canm enfeksiyon bebek suyunu patlatabiliyor.doktorum prom testi istedi su testi canm test ettik ki suyu gidiyormuş acil sezeryanla aldılar. İlaçlarını sürekli kullan ve bol bol su iç rabbim şifa versin cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canim çok geçmiş olsun serklajliydin değil mi sen ? Bende oğlumu 33+3 de doğurmuştum . Prematüre bebekler güçlü bebekler oluyorlar. Benim oğlum nefes problemi yaşamıştı enfeksiyonda vardi. 17 günde çıkmıştı .inşallah hemen çıkar senin kuzunda .. Bol bol süt sağ canim . Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin . Enfeksiyon değerin kaçtı ? Ve suyun mungeldi bir anda nasıl oldu doğum ? . Beni de bilgilendirir misin ? Bende serklajliyim
Evet canm serklajlıydım. Gizli sancı cıktı önce canm bı gunde dıkışim 30 dan 25e düştü sağolsun doktorum sürekli ntsye bağlıyordu sancım olmadan da sonra yatısım oldu sancım durduruldu ama enfeksıyonum yükseliyordu sürekli ki enfeksiyon Suyu patlatıyormus En son prom su testi var onu yapalım suyuna bakalım dedi test yaptık ki suyumda gidiyor ama şu seviyem yıne iyidi canm yüksekti hepsi birleşince doktorum riske atmak istemedi erken aldı yavrumu. Insallah dediğin gibi olur canm Rabbım tum evlatlarımızı bize bagıslasın