33. Haftadan selamlar 😍😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hafta Hafta Gebelik kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan 33. Haftadan selamlar 😍😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,773 kez görüntülenmiş, 99 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hafta Hafta Gebelik
Konu Başlığı 33. Haftadan selamlar 😍😍
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı günler kızlar nasılsınız 😍. Şükür bugün doktora gittim iki kez nst ye girdim sancı çıkmadı doktoruma Kırklarelinde bebeğe dedikleri kemik kısalığını anlattım riskli gebeliğe gönderdi şükür sorun yok ama istersen amniyosentez yapabiliriz sonuç 1 aya çıkar dedi bende istemiyorum zaten doğum olur o zaman dedim . Sıkıntı yok bebek minyon tipli dedi kilosu şuan 1930 kg 🤭🤭 iki hafta sonra 35 de kontrol var 37 haftada anestezi eşliğinde 39. Haftaya gün verecekler ara ara sancın olursa gel dedi . Bebek ters olduğu için ağrıların oluyor dedi . Şükür ki sorun yok içim baya rahat etti ama bebeğin cinsiyetini sordum erkeğe benziyor dedi 😂😂 riskli gebeliğe girince orda yeniden sordum iki doktor da kız dedi orada resmen çocuğun cinsiyeti 20 dakika da 2 kez değişti 😂😂. Kıyafet filan almıyorum bu eşek sıpasına ben
Maşallah olsun canim doğuma az kalmış bebek senle oyun oynuyor 🤭 umarim doğumda sasirmasın kiyafete geldinde beyaz al sonradan alirsin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
İsimlere karar verdiniz mi canım ? Kız olursa ne erkek olursa ne ? Tam kesin netleşti mi ? Kayra ve Kağan Karan vs güzel olur tabi sen bilirsin ama kızda da bilemedim
Ya kız ise Ayra nur garanti ama erkek ise ne olacağını kimse bilmiyor . Kağan ve karan ı ilk gebe olduğumu öğrendiğim an eşime demiştim ama beğenmedi . Şuan kız ismi hariç erkek ismi yok . Eşim o kadar emin ki kız olduğundan 😂😂

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Ya kız ise Ayra nur garanti ama erkek ise ne olacağını kimse bilmiyor . Kağan ve karan ı ilk gebe olduğumu öğrendiğim an eşime demiştim ama beğenmedi . Şuan kız ismi hariç erkek ismi yok . Eşim o kadar emin ki kız olduğundan 😂😂
VAllaa 😂😂 belli mi olur aşkı sağlıklı olsun da ama kızda olsa iyi olurdu hani 💜 yani oğluna uygun isim onlat valla

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar