Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yk canm doğru düzgün bişey almadm kız olursa kızımın temiz kullanılmış çok kıyafeti var dışarda bile giydirilir ama bı kac tane almayı düşündüm durum böyle olunca ne yapacağımı bilmiyorum artık kızda olsa erkekte olsa onları giyecek evde dışarı için alacm tabi doğunca hayırlısıyla bı doğsunda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Belkide ikiz olduğu için olabilir gerçi herkesin vücut yapısı çok farklı cinsiyetle alakası olduğunu pekte düşünmüyorum kızımda yayvan geniş karnım vardı buda top gibi buda kız olma ihtimali var
Hic dert etme artık kiz erkek aynu oldu kıyafetler tek saglikla gelsin kıyafet bir capuc parcasi alinir size supriz yapicak sanırım aynen herkezin vucudu bir degil ama ikiz gebeliklerde erken dogum risklerini cok meydana gelebiliyor hayirlisi olsun
Hic dert etme artık kiz erkek aynu oldu kıyafetler tek saglikla gelsin kıyafet bir capuc parcasi alinir size supriz yapicak sanırım aynen herkezin vucudu bir degil ama ikiz gebeliklerde erken dogum risklerini cok meydana gelebiliyor hayirlisi olsun
Slm kızlar benim bebiş halen tam olarak kendini göstermiyor iki defa kız denildi sonra kız gibi denildi bugnde başka hastaneye gittim doktor kız mı demişlerdi kendini göstermiyor ama kıza benziyor denildi 33 haftalık oldm bişey alamıyorum böyle olan var mı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi